Adlink

· Get my strappy jumpsuit here ·

Nå begynner reisen å gå mot slutten, og etter ti dager i sol og varme har jeg opparbeidet en fin og fresh sommerglød. Da er det lite som er finere enn freshe farger på antrekkene, og denne jumpsuiten har jeg gledet meg til å bruke! Jeg blir rett og slett glad av å bruke den, og den er så utrolig komfortabel i tillegg. I morgen kveld drar vi hjem, og jeg kjenner det er litt vemodig men samtidig litt godt også. En ting er sikkert – denne reisen har gjort meg godt, og jeg føler meg så utrolig bra etter en tur fylt med trening, sol og sunne vaner. Arh, for en befrielse! Nå skal jeg se å pakke kofferten og ikke minst reisevesken for morgendagen. Når man skal ut å fly i 21 timer er det viktig å være beredt – jeg må alltid ha med meg ansiktsrens, fuktighetskrem, facial mist, tannkost, nakkepute, øreplugger og en myk og ledig bukse + hettegenser i reisevesken. Og ja, sikkert mye mer – men det var det ‘viktigste’ jeg kom på i farten.. 

// My trip to Bali is getting close to an end, and after ten days in the sun I’ve gained quite a good tan if I can say it myself! Then especially it’s nice to dress up in popping colors like this amazing jumpsuit, and I’ve been longing to wear it for so long. It simply makes me happy, and I love the color! Most importantly it’s really comfortable as well.. Tomorrow evening we’re heading home, and it’s both sad and not-so-sad in one time. One thing’s for sure – this little adventure did me good, and I feel so great after a trip filled with active days, healthy habits and tons of sunlight. Now I’m gonna start packing my suitcase and maybe most important of all – my bag for the plane. When you’re traveling for 21 hours it’s important to pack all the right essentials. For me it’s a good facial cleanser, moisturizer, facial mist, toothbrush, neck pillow, earplugs and a comfy tracksuit. I bet there’s much more as well, but that’s what I could remember right now haha.. Good night! Xx

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “J u n g l e

 • Susannecasandra
  Denne er så urolig fin:) du passet fargen , kan du lage et innlegg med hva du har i reisevesken?
  Å har du lagt jumpsuiten opp litt i beina ?

 • Silje
  Hei? Hvor er gullsmykkene dine fra? De er så fine?

 • s
  Hei. Hva er dine favoritt nettsider p shoppe på? Digger stilen din!!!

 • Aurora
  Hei

  Vil bare nevne til deg at bloggen er EKSTREMT treg på å laste inn. Tar meg mer eller mindre 3-4 minutter før jeg kan bla ned på siden dine. I tillegg tar det lang tid å laste opp bildene i tillegg til opplastningen av siden..

 • Tonje
  Hvilken størrelse har du i jumpsuiten Eirin?:)

 • Hanne
  Såå brun og fin! 🙂

 • Meg
  Du er så vakker!?Lurte på om du kunne ha laget en videoblogg med hva du har med i reiseveske og hva du har med i hverdagsvesker? Det hadde vært gøy å se 🙂

 • Celine
  Wow, bombshell?

 • Marthe
  Hvilke størrelse har du i den? 🙂 du er SÅ fin

 • Sandy
  Som du gløder, flotte deg! Er ikke så glad i teste nye produkter, men kjøpte med meg en flaske EA all over miracle oil, og WOW (!!) det var magisk. Håper dere får en fin reise hjem x

  • Åh, sant den er fantastisk! Jeg bruker den hver eneste dag 😀 Beste oljen, og like god i ansiktet som på kroppen og i hårtuppene! Klem

 • Meg
  Hvor er den fine armringen din fra vakre Eirin? <3

 • Anonym
  Jeg har også problemer med opplastingen enda 🙁

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør om et helt Anna spørsmål fjærlampa i stua de hvor er den fra ?:)

 • A
  Flotte, fine Eirin! Gud for en inspirasjon det er å klikke seg inn på bloggen din for tiden (det er det alltid altså, men spesielt disse dager). Fantastisk flott kvalitet og fine farger på bildene, varierende blogginnlegg og personligheten din som kommer frem i innleggene. Håper du har hatt en fin ferie, og får en trygg reise hjem. Hilsen fast bloggleser helt siden du blogget da du bodde hjemme <3

 • Line
  Så flott du er! Kjempefin jumpsuit 🙂

Comments are closed.