I’m gonna miss having lunch at this beautiful place so bad..

I’ve been wearing my pink ripped denim jacket all the time lately. It’s my favorite!

Next time you order an iced latte, ask for coconut milk instead! It’s so delicious.

Velvet bag: Gucci
Dress: French Connection
Sunnies: Carolina Lemkeh
Denim jacket: Zara

.. But first, one last lunch at Cafe Organic ↑

Da var dagen her.. Vår tid i Bali er over for denne gang, og nå setter vi kurs mot Bergen etter en fantastisk ferie! Vi har en lang reise foran oss, men heldigvis går flyet sent i natt, så jeg regner med at vi får sovet en hel del timer på flyet slik at ikke jetlagen blir alt for gale. Er det innafor å boarde i pysjamas og tøfler, eller? Haha! Før avreise måtte vi ha en siste lunsj på favorittstedet vårt, og jeg kjenner jeg kommer til å savne smoothie bowls direkte fra fersk kokosnøtt. Jeg reiser hjem fylt med inspirasjon, og jeg har lært så mye nytt denne reisen! Ikke minst har det vært fantastisk koselig å tilbringe så mye tid med min skjønne søster som jeg ellers ikke treffer så ofte i det hektiske hverdagslivet.. Men godt å komme hjem igjen, det blir det selvfølgelig også 

// The day is here.. Our time in Bali for now has come to and end and tonight we’re heading back home to Bergen! Our vacay have been amazing and I gotta say I’ve learned so much this trip. About everything from myself to anything! Luckily our plane leaves quite late tonight, so I’m crossing my fingers for some hours of sleep so the jetlag won’t be too bad when we get back home. Before we headed to the airport we had to have lunch at our favorite spot one last time! Damn I’m gonna miss having my smoothie bowls from fresh coconuts.. Haha. Despite the fact that the vacation was lit, I gotta admit I’m quite excited to get back home again as well! Xx

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “We’re heading home

 • Susannecasandra
  Så fine bilder ser ut som dere har kost dere en hel del på denne turen 🙂
  God tur hjem 🙂

 • Hey Eirin! Those coconut smoothie bowls make for such a fun breakfast idea.. Perhaps I’ll try out one this weekend! Also, I really like your dark pink Gucci bag, I think the velvet material really makes it stand out.

  I hope you had a safe flight home! I’m already looking forward to see more Bali photos.. Sending love from Helsinki! xx

  http://www.arcticvanilla.com/

 • Julie
  Hei Eirin! Kunne du tenke deg å vise frem solbrillekolleksjonen din?:-) Ha en god reise. Dessverre går også ferier før eller siden mot slutten, så det gjelder virkelig å nyte alt det vakre og gode livet har å tilby oss.

  Sommerklem ?☀️

 • Camilla
  Hei Eirin!
  Jeg ble helt forelsket i bildene dine, hvordan har du redigert disse?
  Vil gjerne ha slik effekt på mine bilder også 🙂

  Stor klem

  • Hei Camilla! Jeg har redigert dem i Lightroom med grain effekt 🙂 Klem!!

   • Camilla
    Er det en action du bruker? Kunne du linket den hvis du bruker det? <3
    Eller har du fulgt et tips for å vite hva du skal endre?
    Klem!

 • ?
  Hei, Eirin? Fikk du tatt med hunden hjem? Jeg synes så forferdelig synd i den. Den var så nyyydelig? Ingen dyr fortjener å være hjemløse og ha det slik??

  • Jeg var helt knust.. Så mange triste skjebner i Bali 🙁 Ingen hund ble med hjem, dessverre.. <3 Helt hjerteskjærende..

 • Anna
  Hei!

  Hvilken str har du i olajakken? Ligger på slag på zara så MÅ klikke den hjem. Må også bare legge til at du gløder om dagen! Du er en stooor inspirasjon

  Klem Anna

 • Siri
  Herlighet, du har så skinnende hvitt smil! Kan jeg spørre hvilken tannbleking du bruker? Det florerer så utrolig mye på markedet, og jeg er veldig i tvil om jeg skal gjøre det selv eller la tannlegen ta jobben, da blekingen der vedvarer over lengre tid pga sterkere farge. Jeg synes også det er vanskelig å ta visse produkter på alvor når ti forskjellige bloggere skriver innlegg om produktet samtidig. Jeg har alltid stolt på dine oppriktige meninger, og lurer på hva som får ditt smil til å skinne! Klem :*

  • Hei Siri!! Jeg har brukt Crest whitening strips i alle år som jeg enten kjøpte i NY eller på eBay (denne effekten har vært nokså vedvarende), mens de to siste gangene har jeg brukt iWhite 🙂 Stor klem!

 • Benedicte
  Hei Eirin! Fikser du øyenbrynene dine på Beauty London i Bergen fast? Jeg har sett at du har annonsert for dem tidligere. Har du en fast person du går til der? Jeg synes du har SÅ fine bryn og ønsker meg slike selv – setter derfor uendelig stor pris på svar 🙂 Klem Benedicte

  • Hei Benedicte! Jeg fikser vippene hos Beauty London fast, og det har jeg gjort i over ett år 🙂 Superfornøyd med dem. Går helst til Nina eller Monica der! Brynene fikser jeg hos Diane på Brow Rehab som deler salong med dem. Klem <3

 • Helle
  Hei fine! Hvilken størrelse har du på Gucci belte ditt? og hvilke størrelse har du på Celine belt bag vesken??

  • Jeg er usikker! Hvis du skal bestille anbefaler jeg å måle rundt livet, så finner du din størrelse. Jeg lade ekstra hull i beltet mitt slik at jeg kan bruke det både høyt og lavt på ulike jeans (gikk inn til Gucci i Oslo og gjorde det). Vesken er medium 🙂 Klem

 • Julie
  Hei, kjære eirin! Hvor er klokken som du har på deg på bildene fra? 🙂

 • Marie
  Hei:) Jeg lurer på hvor den lange smykket med medaljongen er i fra? Så fint!

Comments are closed.