Polka dot dress: Zara
Beach bag: Ellos Accessories
Sunnies: Carolina Lemkeh

Jeg elsker å kle meg i lette sommerkjoler om sommeren. Her i Bali får jeg brukt alle de fine sommerkjolene mine, og det er så deilig å slenge dem på seg, feste håret i en bun, hoppe i sandalene å komme seg ut i solen! Morgenrutinene går fra 30 til 3 minutter.. Jeg har sminket meg én dag hele turen foruten litt brynsminke innimellom, og det er så befriende! Huden får puste, og finner tilbake til den naturlige gløden igjen. Istedenfor å style håret slenger jeg i litt hårkur, da holder frisyren seg fin og samlet hele dagen til tross for den høye luftfuktigheten. Et lite tips til dere (som spesielt) har krøller og frizz naturlig som meg! Det er ikke alltid like lett å holde håret i sjakk hvis ikke, og i samme slengen får det pleie. Sol og bading sliter mye på hårtuppene..!

// I love dressing up in cute summer dresses. Here in Bali I finally get to use every single one I own! It’s so nice to get up in the morning, put on a summer dress, get my hair up in a bun, and jump in my sandals all set for another sunny day! My morning routines go from 30 to 3 minutes.. I’ve only used makeup once the whole trip, except some brow touch ups every now and then. It’s so nice to let the skin breath and regain that natural and healthy looking glow again! And instead of even trying to style my hair in this climate, I apply my hair mask every day and put it in a simple bun instead. Two pros; my hair loves it AND it controls frizz for my otherwise so curly hair. All the sun and swimming can be really damaging to the hair, so it’s a nice tip if you’re going on a hot vacay this summer! Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Polka dot dress

 • Susannecasandra
  Så fine bilder 🙂 ser ut som du har det veldig fint fortia 🙂
  Kos deg masse de siste dagene 🙂

 • Susannecasandra
  Har du link til kjolen ?:)

 • Anonym
  Fine bilder, men etter at du byttet skrift type, så har jeg sluttet å lese hva du skriver..
  Den virker veldig sammentrykt og vanskelig (for meg i hvert fall) å lese..

  Anyways håper du koser deg i Bali <3

 • Marthe Emilie
  Elsker solbrillene! Har prøvd å finne dem, men vet ikke hvem type og farge du har. Har du en direkte link til dem? Du er flott som alltid! 🙂

 • Kamilla
  Hei Eirin!
  Jeg ble svært nysgjerrig på hva du mente når du sa du tilførte håret hårkur når du gikk ut. Gjør du dette hver dag og hvor mye bruker du/ er det i hele håret eller bare tuppene?
  Lurer også på hvilken hårkur du bruker?

  Ha en fin ferie videre, klem!

  • Hei! Jeg har gjort det ca. annenhver dag her nede, og da påfører jeg en liten valnøtt (har skulderkort hår nå) som jeg tar i vått hår 🙂 Tar i hele håret! Da blir det ikke frizz i den høye luftfuktigheten, OG håret får pleie i solen og all badingen :* Jeg bruker Osmo Intensive Deep Repair Mask. Klem!

 • Sanna
  Hvor er de to nydelige gull-smykkene på snapchat fra??

 • helena
  fint innlegg <3 Hvor er den nydelige oransje jumpsuiten du la ut på mystory fra? 🙂

 • Victoria
  Elsker bildene du tar: inspirerend! Hvilket objektiv hat du benyttet her? Jeg har nylig investert i canon 5d mark iv, og leter etter de optimale objektivene:)

 • Nathalie
  Hvordan redigerte du bildene her? Utrolig lyse og fine! Klem

Comments are closed.