I samarbeid med Adlibris

Sommeren er her for fullt, og jeg tipper flere av dere skal på deilig avslapningsferie med late dager ved bassengkanten, ikke minst på stranden. Selv når jeg er på ferie elsker jeg å plugge musikk i ørene og forsvinne i en god bok på solsengen, med en iskald leskedrikk i hånden. DET er ferie for meg! Eller tvert imot, trekke meg unna solen for en liten stund, legge meg inn på det kjølige rommet å finne roen med en aldri så liten sol-pause en kald smoothie.

I love the way the sun shines through…

. . .

Jeg må trekke litt på smilebåndene når jeg tenker tilbake på Eirín 16 år på familieferie i syden. Da jeg var yngre elsket jeg å lese bøker mens jeg kjempet på solsengen for brunfargen, og jeg hadde en overfylt bokhylle på pikerommet mitt. Denne ble tømt for lesestoff hver sommer! Vi reiste alltid fast til varmere strøk i barndommen, og jeg husker at jeg alltid hadde kofferten pakket full i bøker. Jeg husker jeg hadde 12 pocketbøker med meg en sommer, og jeg leste dem ut i en én. Heldigvis har lesebrett kommet siden den gang, og plassen i kofferten kan spares til lekre og fine sommerantrekk istedenfor.

♥ ♥

I made a new screensaver for my computer! If you want it, you can get it here.

.. Psst!

Akkurat nå har Adlibris en sommerkampanje hvor du kan laste ned 2 bøker til 99,-. Klikk dere inn HER for å komme til kampanjesiden! Og skulle dere ikke ha skaffet dere Letto Frontlight lesebrettet enda, så er det kampanje på det nå til 995,-. Last ned ferielesningen og nyt sommeren, fine dere 

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “A break from the sun

  • Line
    Takk for tips, bestilte Letto etter anbefaling fra deg og er kjempefornøyd! Nå ble det bestilt fire nye bøker til resten av sommerferien 🙂

Comments are closed.