Sponsored trip

Wearing dress & sandals from Zara
.. My sunnies are from Prada

H e l l o  f r o m  B a l i

Endelig klarte jeg å få til Wifi her på Bali, og det føles godt å kunne oppdatere dere fra paradis! Vi ankom natt til tirsdag, og det var rett og slett kort beskrevet – overveldende. Jeg har aldri vært her før, og alt er så nytt og annerledes. Jeg kjenner jeg suger til meg alt av inntrykk, lukter, lyder.. Nyter hvert eneste sekund, rett og slett! Jeg reiser med Trendytrainer, og vi bor i den fineste villaen. Med morgenyoga hver dag klokken 07:00, samt andre planlagte økter, spa og massasje kan jeg ikke gjøre annet enn å senke skuldrene og nyte velværet så lenge det varer. Sol på kroppen, brusete hår og sand mellom tærne er ikke så verst. Det hører med ferielivet! Denne kjolen dukket opp i postkassen samme dagen som avreise, og jeg har fått en ny favoritt. Den er så lett og ledig, med et romantisk preg over seg. Dusty pink med gulltråd er en nydelig kombinasjon! Skikkelig fin og avslappet. Håper alt er bra 

// Finally the wifi is working here in Bali and I’ve been longing to update you! We arrived night to Tuesday and short summarized – it was overwhelming. I’ve never been here before and everything is so new and different! I’m sucking in every impression, sound and smell.. Simply just enjoying every moment. I’m traveling with Trendytrainer, and we’re staying in a super nice villa. We have an optional schedule that we can follow, and personally I love attending the morning yoga everyday at 7am. It’s a nice and revealing way to start the brand new day! Tan lines, frizzy hair and sand between my toes have never felt better. And about this dreamy dress – it arrived in my mailbox the same day as I traveled to Bali and I have a new favorite. It’s so beautiful and I love the dusty pink to the golden thread!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Canggu, Bali

Comments are closed.