Sponsored trip

8AMMorning CrossFit session followed by this yummy breakfast at the Villa. A-mazing!

Coffee, freshly pressed juice, toast, scrambled eggs, avocado, fresh fruit, yoghurt and granola. Every morning!

My dress is from Zara. It has super cute pom poms in the front!

❥ A vacation focusing on health and well-being

Ferie for meg er vanligvis fylt med late dager og usunne vane. Misforstå meg rett, jeg setter pris på det og det er vel nettopp derfor man har ferie. Nettopp for å koble ut å fylle dagene med akkurat det man vil, med god samvittighet! Denne gangen derimot er det mye fokus på helse og velvære, og for en gangs skyld vil jeg nok reise hjem med den beste selvfølelsen. Vi trener hver dag, spiser sunt og næringsrikt, men slapper også av og nyter soldagene til det fulle. Man kan ikke gjøre annet enn å føle seg bra da! I dag startet vi dagen med Crossfit klokken 08:00, ca. ti minutters kjøretur unna villaen vi bor i. Det var helt nytt for meg, men fy så deilig det var til tross for at det var blytungt! Svetten rant, og frokost etterpå har aldri smakt bedre. Jeg skal vise dere mer av villaen senere! Nå har vi akkurat slått ihjel noen timer på solsengen og i vannet – om litt går turen videre til favoritt lunsjstedet så langt. Ha en nydelig dag!

// Vacation to me is usually all about being lazy and not even thinking about healthy food. Don’t get me wrong, I appreciate that so much and I think that’s what vacay is all about! Filling your days with whatever you want to with the best conscience. But this time on the other hand, the focus is all about relaxation, health and well-being. We workout every day, eat healthily and enjoy all the good things Bali has to offer! Today we started with an early Crossfit session and it was soo heavy. Haha! But damn it felt good to get down all dirty and sweaty. And this yummy breakfast at the villa afterwards was like heaven! I’m gonna show you more of the Villa later on. Now we just came back after some hours in the sun, and we’re heading out for lunch to our favorite spot any minute. Have a wonderful day!

Previous Post
Next Post

44 thoughts on “Crossfit & breakfast

 • Susannecasandra
  Høres ut som en deilig ferie 🙂 har du link til kjolen ?:)
  Å hvor er bikinien fra ?:)

 • Mari
  Hei! Kunne du laget et innlegg om innkjøpene fra Barcelona?

 • Det høres helt fantastisk ut i så fine omgivelser!

 • Cathrine
  Hei 🙂 Jeg har bare lagt merke til en ting. Når du skriver at innleggene er sponset så benytter du en mindre skrifttype enn i innleggene og skriver i en lys grå slik at det blir mindre synlig. I følge de nye reglene til forbrukerombudet er man pålagt å benytte samme skriftstørrelse som resten av innlegget, samt samme farge (eller mer fremtydende farge). Jeg ser nesten ikke at det står sponset i innleggene dine når du skriver sånn som nå. Tenker det er bedre å vise at du tar skjult reklame på alvor og viser tydelig hva som er reklame og ikke, istedenfor å risikere at leserne blir lurt på grunn av at de ikke ser at det er reklame 🙂

 • Hilde
  Håper du kan fortelle hvor den nydelige kjolen du hadde på deg på scooteren er ifra! Du har hatt så mange fine outfits i det siste! ? men ikke at jeg trenger så mye sommerklær som skal vere mest hjemme i Bergen i sommer?? regn regn regn..

  • Den er såå fin! Er fra merket French Connection :* Tusen takk! Er deilig å kunne bruke de fine sommerklærne på reise. Været i Bergen tillater det jo ikke i det hele tatt. Haha 🙁 <3

 • Christine
  Hej :-** hvor er den fine oversized hullede strik fra din instastory fra? 🙂 håber du har en fin ferie!

 • Silje
  Heei❤️ Så storyen din på insta, der hadde du på en kjemepfin bikini som hadde superkult mønster! Hvor er den fra??

 • Susannecasandra
  Hvor er den blomsten som du hadde i håre i går fra ?:)

 • Henriette
  Hei 🙂 Hvor er de søte gull øredobbene dine fra?

 • Susannecasandra
  Hvor er den rosa bikinien fra snap fra ?:)

 • Vilde
  Hei.
  Lurer på hvor den rosa mønstrete bikinien fra instastory er fra? Den var veldig fin? Kos deg på ferie.

 • Sanna
  Hei Eirin! Hvor er du gullfargede solbrillene du hadde på deg på snapchat fra? Superfine! Kos deg på ferie?

 • Julie
  Hvor er den nydelige bikinien på snap og instastory fra??? Kos deg på ferie!

 • Maren
  Åå digg med ferie??
  Hvor er det freshe bikinien fra du hadde på mystory på insta fra? Med mange forskjellige farger mest rosa så det ut som
  Den var bare sååå smashing????
  Klemklem fast leser

 • Dette hørtes virkelig magisk ut! Unner deg all velvære du kan få der nede 🙂 Kan tenke meg det gir deg selvfølelse og godt humør. Helt sikkert fint å komme hjem igjen også, å fortsette gode vaner. Disse bildene var utrolig fargerike og inspirerende. Nettopp fordi det er akkurat slik dere har det, uten filter 🙂 Ha en fortsatt fin dag Eirin! Stor klem <3

  • Hei Anna! Tusen takk for det <3 Det er virkelig fantastisk å være her 🙂 Ønsker deg en fin sommer!! Klem

   • Så bra 🙂 Leste innlegget over nå; Håper dere får sett andre deler av Bali også, for det er helt sikkert mye vakkert å se. Hørt det er mange fossefall å dra til, tempel å få greie på og strender. Jeg unner dere en nydelig reise fremdeles og tusen takk for det! 🙂 Her i Oslo er været veldig skiftene, så jeg kjenner jeg trenger litt varme snart. kos dere i dag, klem <3

 • Vilde
  Tusen takk for svar. Du er virkelig flink i komentarfeltet?

 • lila
  hei 🙂 denne ferien ser fantastisk ut <3 jeg lurer på hvordan man bestiller en slik ferie og hvilken prisklasse det ligger på ? <3

 • Silje
  Hei 🙂 Hvilket merke og modell er solbrillene fra?:)

 • Sara
  Ser nydelig ut! Har selv vært i Canggu!! Enig med løshundene, ekkelt og ikke minst trist.. Lurer på hvem du er med på ferie?

  Nyt tiden, Bali er fantastisk!!

Comments are closed.