· Sightseeing time-out in the park ·

T-shirt: Mango
Pants & Sandals: Zara
Sunnies: Carolina Lemkeh
Watch: Michael Kors
Bag: Céline

Jeg lengter tilbake til Barcelona hver eneste dag. Det er så rart, for det er bare en uke siden jeg kom hjem, men likevel føles det så uendelig lenge siden allerede. Det er nesten skummelt hvor fort tiden flyr! Man gleder seg til noe lenge, og vipps så er det hele over – plutselig står nye gleder og forventninger for tur. Slik går det i sirkel året rundt.. Disse bildene ble knipset i vår lille sightseeing-timeout den ene dagen i Barcelona, og vi tok turen innom det kjente markedet før vi tok en spasertur i en superkoselig park. Her kjøpte vi noe jeg våger å påstå var verdens beste ferskpressede juice! Jeg hadde med vannmelon, kokosmelk og dragefrukt. Mmm! Nå er det bare fire dager igjen til avreise til Bali. Jeg er så reiselysten for tiden, og jeg gleder meg SÅ mye 

// I’m longing back to Barcelona every single day. It’s so weird because it feels like a decade since I got back home, but it has actually only been a week! I think it’s scary how time flies and not to mention how we get ourselves all excited for stuff – all of a sudden everything is over before we even manage to wink. We took these pictures in Barcelona in our little sightseeing-break, and we bought fresh pressed juice at the well known market. Damn it was good! I had one with watermelon, coconut milk and dragon fruit. I dare to say thar it’s the best I’ve ever had! By the way it’s only four days till Bali. Yaay! Xx

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Rays of sunshine

 • Lily
  I love this look! It looks like you had such a good time Eirin! You look glowing in all of the photos and so happy! 🙂 And that juice looks delicious!

  Thanks for sharing! x

 • Susannecasandra
  Kjempe fint antrekk 🙂 likte t-shorta 🙂 gleder meg til å se masse bilder fra Bali også.
  Ha en fin dag

 • mia
  hei. Kan du lage en barcelona guide? <3

 • Ahhh you get to go to Bali, that’s lovely! I haven’t previously noticed you have a tattoo on your arm, it looks so cool. What does it say? Sending love from Helsinki! xx

  http://www.arcticvanilla.com/

 • Merete
  Så fin du er! Har du link til den buksen?

 • Nydelige bilder!! Vet godt hva du mener med den følelsen altså.. Man lengter og lengter, og vips så er man der – og plutselig er man tilbake i hjemmet også. Tiden går så latterlig fort til tider!! Er bare å nyte alt så godt vi kan <3

 • Line
  Kan du legge link til buksen? 🙂

 • F
  Du stråler – du ser jammen lykkelig ut! Var det kjæresten du var på tur med i Barcelona?

 • Elise
  Hvor er den grønne militærjakken med møster, som du hadde på deg på Instastory for noen dager siden fra? 🙂

 • Hanne Storsve
  Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg vil komme med en tilbakemelding på
  designet. Ser at skrifttypen i innleggene har blitt forandret og jeg vil si fra om at jeg likte
  den forrige mye bedre. Denne er litt utydelig og eklere å lese.

 • Marte
  Hei! Har du kjøpt disse solbrillene i barca? I såfall hvor? ? Jeg skal reise dit på mandag og synes solbrillene dine er sååå fine!! <3

 • Så fine bilder, elsker håret ditt!

 • De sandalene er så fine! Er de nye denne sesongen? 🙂

Comments are closed.