· The juice House ·

♥ ♥ ♥

Carrer del Parlament, 12, 08015 Barcelona.

· There’s nothing like a healthy outdoor breakfast ·

Et annet frokoststed i Barcelona som er verdt å nevne, er The Juice House. Her får du en meny som byr på alt du kan tenke deg! Vi snakker avokado toast, acai bowls, yoghurtskåler, pannekaker, juicer, smoothies.. You name it! Og det beste av alt er at ingenting på menyen er usunt. For min del er det viktig å starte dagen med et sunt og deilig måltid, slik at man ikke blir tappet for energi allerede på starten av dagen. Spesielt når man har en hel dag i Barcelona foran seg! Haha.. Vi satt oss ned ute, og cafeen ligger i en utrolig koselig gate. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hva jeg ville ha, så da bestilte jeg like gjerne litt forskjellig. Det var billig, og jeg gikk flere timer med verdens beste metthetsfølelse! Her skal jeg definitivt tilbake, så fort muligheten byr seg 

// Another breakfast place in Barcelona that I have to mention is The Juice House! Here you’ll find everything you could ever dream of on the menu. We’re talking everything from avocado toast, acai bowls, yoghurt & pancakes to fresh pressed juices and smoothies.. Oh my gaad! And the best part is that everything is healthy and not too expensive either. I couldn’t decide what to get so we ordered a little bit of everything! Haha.. To me it’s super important to have something healthy and filling for breakfast, especially when you have a whole day with sightseeing in Barcelona in front of you.. Love it! xx

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Good morning sunshine

 • Pernilla Degerstrøm
  Hei Eirin!
  For noen fine bilder! Du er så utrolig inspirerende! Hvor er skjorten din på bildene fra?

  Stooor sommerklem

 • Madelen
  Hvor er toppen fra? ? Har du link?
  Dødsfin og MÅ-ha haha 🙂

 • k
  Du er så flink til å ta bilder, Eirín! Fine motiver og god kvalitet. Det er en fryd å klikke seg inn på bloggen din.

 • Emilie
  Er det denne skjorten du har på deg på bildene? https://www.zara.com/no/no/dame/skjorter/skjortebluse/stripet-tunika-med-magebelte-c401033p4592016.html

  Hvilke sminkeprodukter bruker du på huden her? Sååå fint<3

 • Sara
  Ååå hvor er skjorten fra? Helt nydelig! Og nydelige bilder!!! 😀 Hvilken strl har du i den? Veldig fascinert over smykkene dine også rundt halsen, hvor er de fra?

 • Susannecasandra
  Hvor er antrekke fra ?:) her så det kjempe koselig ut 😉

 • sara
  hvor er skjorten fra? du har så fin stil!

 • Vikki
  Hvilken str kjøpte? På blusen??

 • Lily
  WOW :O This place looks amazing, such a great find Eirin! Planning a surprise trip to Barcelona for my boyfriend’s birthday so your trip is perfect timing for me to gather lots of inspiration! 🙂

  Thanks for sharing 🙂 x

 • Trine
  Hei:) Jeg sluttet å lese bloggen din utelukkende fordi det alltid oppstår problem med nettsiden din når man går inn via iPhone. Dette gjelder samtlige av mine venninner og ikke på noen andre sider. Det kommer «a problem ocurred with the page so the page was relouded» og når det skjer fire ganger før man har rukket å bla nedover siden en gang gir man opp, så tipper du mister en del lesere på det dessverre, så tenkte det var noe du ville vite og som du forhåpentligvis kan få fikset:):) vet vertfall om mange som dessverre sluttet å lese bloggen din grunnet dette, helt utrolig irriterende selvsagt å aldri komme skikkelig inn på siden! Og nå når jeg var inne for første gang på lenge skjedde det selvsagt igjen og igjen:( Bloggen din er super, så kun tilbakemelding på noe du forhåpentligvis kan få fikset:):)

  • Hei Trine. Dette er så kjedelig og frustrerende 🙁 Jeg beklager at dere opplever problemer med innlastningen. Hadde jeg visst hvordan jeg fikset dette så hadde jeg gjort det på flekken. Jeg kopierte meldingen din og sendte den rett til admin. Håper de fikser det asaåp – vi har jobbet med flere løsninger over lang tid med akkurat dette.. Hvis det skulle bedre seg setter jeg pris på om du legger igjen en liten melding! Stor klem 🙂

 • Birgitte
  Heia

  Nydelige deg og nydelige klær! Du imponerer alltid i klesveien <3 Angående sminken, hvilken farge har du i foundationen?

  Klem

 • Evelyn
  Hei Eirin!:-D
  Vet du har besøkt L.A opptil fler ganger. Skal dit 6 dager i sammenheng med vår roadtrip igjennom California i sommer. Vi skal bo i en leilighet i Beverly Hills.
  Lurte derfor på om du kunne lage en slags L.A guide – med dine erfaringer i L.A samt resturanter, shopping, attraksjoner man bør se/oppleve ??

  Fortsatt god sommmer☀️
  Klem

 • Åååå, det så helt amazing ut! Håper dere hadde en superfin tur 🙂 Ha en fantastisk kveld! klem <3

Comments are closed.