I samarbeid med Nespresso

· Iced coffee in 1-2-3 ·

Riktig god mandag! Håper helgen har vært bra og at dere er utvhilt og rustet for en splitter ny uke. Jeg startet min mandagsmorgen i den fine Nespresso butikken i byen. Jeg kom inn trøtt og litt umotivert for mandag skal jeg være helt ærlig, men forlot butikken med energi og nytt giv etter en god kopp kaffe mens jeg ventet på de nye kapslene mine! Mmm.. Jeg elsker å stikke innom Nespresso. Der er servicen alltid på topp, og kaffe blir til hverdagsluksus 

.. Pssst!

Denne sommeren lanserer Nespresso en limited edition kaldt ‘Nespresso on Ice’, og som dere vet er jeg en stor kaffeelsker. Denne falt med andre ord i smak for meg som foretrekker kaffen min kald på varmere sommerdager. Det er det beste! Man trenger ikke lengre bevege seg ut av huset for å få en deilig kopp iskaffe med skummet melk. Jeg har faktisk maskinen min på soverommet. Det gir en deilig ‘hotellfølelse’ at jeg kan nyte en kaffe rett fra sengen!

Slik lager du Nespresso on Ice ↓

1. Fyll glasset med 7 isbiter. 
2. Lag en Espresso med en av kapslene over isbitene.
3. Tilsett kaldt melkeskum eller vann!..

Nespresso on Ice er inspirert av sommer, sol og late dager ved middelhavet. Det er to ulike kaffevarianter, Leggero on ice & Intenso on ice. Leggero on Ice er mildere og fruktigere med kaffebønner fra blant annet Kenya og Colombia, mens Intenso on Ice er kraftigere, fyldigere og mer intens basert på kaffebønner fra Brasil og Costa Rica. Sistnevnte er min favoritt! Begge kan tilberedes enten med iskaldt vann eller med melk… Jeg tar min med melk!

· Sees vi på Nespresso sitt event på torsdag? ·

Sted: Nespresso i Bergen, Strandgaten 7. Tid: torsdag 15/6 16:00-19:00

Førstkommende torsdag holder Nespresso et hyggelig event i den fine butikken deres i Strandgaten. Der kan man smake på denne sommerens limited edition, og man kan også lære ulike oppskrifter som enkelt kan lages hjemme. Jeg håper jeg ser dere der! Ha en fortsatt fin mandagskveld 

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Iced coffee at home

Comments are closed.