Vacation mode ✔

God morgen fra hotellsengen i deilige Barcelona! Nå sitter jeg med 360° utsikt utover hele byen med en nytraktet espresso i hånden. Ro i sjelen! I går morges var det klart for avreise, og med tidlig ankomst ble det til en full dag med opplevelser i denne vakre byen allerede. Jeg stooorkoser meg! Det er så mye å se, oppleve, så mye god mat og rett og slett bare veldig deilig feriestemning.. Varmt og sol er det også! Dette er bare en ren kosetur, og ikke noe jobb på agendaen. Derfor har jeg bestemt meg for å gå inn i feriemodus for fullt denne gang, og heller ta masse bilder som jeg kan dele i inspirerende innlegg med dere når jeg kommer hjem. Litt oppdateringer blir det nok, men jeg tar det litt på sikt og når det passer seg. I mellomtiden kan dere følge meg på Snapchat (EirinK) og Instagram! Det skal bli godt å senke skuldrene og finne roen litt. Nå er det ferie frem onsdag kveld! Gleder meg til å vise dere 

// Good morning from the hotel bed in Barcelona! Life is preeetty good right now I can say.. I’m just checking by to let you know that I’m on a Holiday till Wednesday. Instead of sitting behind my computer screen all day, I rather want to explore, enjoy and take a lot of photos that I can share with you in advance as soon as I get back home instead! Barcelona so far is amazing, and I’m already having the time of my life! Can’t wait to show you everything later.. In the meanwhile you can follow me and my trip on Snapchat (EirinK) and Instagram (EirinKristiansen). See you later alligators! Hope your doing good. Xx

Previous Post
Next Post

54 thoughts on “B a r c e l o n a

Comments are closed.