The best way to start off the weekend.

❥ We had lattes and scones at this cute place

Twinning in our new Laura Bellariva shoes.. I’m in love!

My big support and joy spreader in life!

· Tattoos, lattes and all smiles ·

Helgen min startet mer enn bra, og jeg fikk henge med favorittmennesket mitt hele formiddagen før det bar hjem til pappa på fredagsmiddag utover ettermiddagen. Cath og jeg hadde i grunn ikke lagt noen spesielle planer, men hun fulgte meg til Leading Light og plutselig endte det bare opp med tidenes kosedag på café og alt som hører med. Såå hyggelig da! Jeg har lenge vurdert å ta en ny tatovering, og dere husker kanskje at jeg skrev om det i fjor høst. På fredag fikk jeg meg endelig en time, og Cath satt og underholdt meg mens jeg lå på benken og lagde grimaser. Haha! Jeg skal vise dere hva jeg tok senere til uken tenker jeg. Håper dere nyter søndagen og koser dere masse! Tenk at det er 17. mai til uken allerede. Jeg gleder meg som et lite barn 

// My weekend started off good with quality time with my favorite person. We didn’t really have any big plans, but it turned out to be one of my best Fridays in a long time! You know I have been thinking about getting a new tattoo for about a year.. I actually wrote about it last fall! Well, on Friday I finally did it and I’m so happy with the results. I’m gonna show you what I got later! After my tattoo appointment Cath and I went to grab some coffee, and we spent the whole morning together before I went to my dad’s house for our Friday dinner. Such a great start to the weekend! Enjoy your Sunday sweeties.

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Quality time with Cath

 • Nydelige jenter! Kvalitetstid med gode venner er såå viktig <3 Gleder meg til å se tatoveringen – elsker tatoveringer selv. Tenker å ta en tatovering for pappa om ikke lenge <3 <3 Ha en nydelig søndag!

 • så koselig med venninnetid <3

 • Ser ut som en utrolig koselig dag! Og bloggen din er alltid full av flotte bilder 🙂

 • Susannecasandra
  Så mange fine bilder 🙂 ser ut som dere koste dere 🙂 gleder meg til å se hva du tok:) ha en fin søndag

 • Mina
  Så fine sko! Jeg så på snap tidligere i uken at du hadde noen hvite/lyse som lignet litt på disse i stilen. De var med snøring, og mener at de var litt spisse. Hvor er de fra? 🙂

 • Jenny
  Lurer på hvor det nydelige telefondekslet er fra? 🙂

 • Frøydis
  Hei! Utrolig kul jakke du hadde på deg her, hvor er den fra? 🙂
  Ønsker deg en finfin dag!

Comments are closed.