❥ I love combining pink with gold details

Top: H&M 
Jeans: Zara 
Shoes: Laura Bellariva 
Belt: Gucci 
Bag: YSL

Her er antrekket mitt fra kvelden i Stockholm, og jeg bestemte meg for å pakke med meg den rosa ‘cupcake’ toppen min som jeg kaller den så fint. Jeg hadde den også på meg i Paris, og jeg blir rett og slett glad av den! H&M slår til med noen vinnere innimellom, og jeg vil si at dette er en av dem. Jeg gleder meg til det blir enda litt mildere ute, slik at jeg kan kle meg i søte topper uten å dekke meg til i tykke jakker. I Stockholm fikk vi oppleve alle årstidene på en og samme gang – snø, regn og strålende sol! Det er ikke verst. Jeg hadde med meg favorittullkåpen som jeg slengte over antrekket når det ble for kaldt. I dag er det lørdag, og den blir rolig for min del. Ord kan ikke beskrive hvor godt det er å være hjemme for en periode! Nyyt helgen, skjønne. Xx

/ Here’s my outfit from our night in Stocholm, and I decided to wear my pink ‘cupcake’ top. It’s from H&M, and I also wore it in Paris a few weeks ago. It’s one of my favorites, and it simply makes me happy! I can’t wait till summer.. It’s so nice when you can wear cute pieces like this without covering up in heavy jackets. In Stockholm we got to experience all the seasons in one day – snow, rain and sunshine. Brrr! I brought my favorite wool coat to cover up in when it got too cold. Now weekend is here, and I’m spending my Saturday night at home. Best feeling ever! Wish you a great weekend. Xx

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Like a pink cupcake

Comments are closed.