· A little painting project ·

Jeg har kommet over skrekken for både farger og malekosten – det verste som kan skje er at man må male over om man skulle bomme på fargevalget. Da jeg malte soverommet kjøpte jeg også et spann med fargen Sukkertopp fra Jotun, og den fikk veggen bak trappen i gangen to strøk med her forleden. Jeg vet enda ikke om jeg savner det hvite, eller om jeg liker resultatet. Men disse tankene hadde jeg også → om soverommet i starten, men nå elsker jeg det!

· ↑ The final result ·

Fargen endrer seg gjennom hele dagen etter hvordan dagslyset faller, og jeg synes den er veldig delikat og fin. Sukkertopp gir liv og bryter svart/hvitt kontrasten som er ellers gjennomgående i hele gangen. Med litt gulldetaljer og grønt får rommet det lille ekstra, og speilene kjøpte jeg på nett for lenge siden! Jeg husker jeg fikk de siste som var igjen, og jeg ante ikke hvor jeg skulle henge dem. Jeg bare visste at jeg måtte ha dem! De er sort matt med gull inni rammen, og jeg synes de gjorde seg i trappeoppgangen foreløpig. Jeg håper jeg faller til ro med fargen, om ikke må jeg se å finne frem kosten igjen.

❥  What do you think?

Previous Post
Next Post

50 thoughts on “S u k k e r t o p p

 • maren
  åå elsker fargene=)=)

  lekkert!

  Jeg må bare si ,digger outfiten din i dag på snap,black and yellow.love it!=)

  lurte veldig på hvilken str du har i tskjorten og buksen fra ganni,

  ha en nydelig dag vidre
  klem fast leser

 • maren
  tusen takk for kjapt svar=)
  small vil si str 36?

 • susanne
  LEKKERT!!

 • Susannecasandra
  Denne fargen var kjempe fin 🙂
  Det gjore seg litt med farge i gangen 🙂
  Håper du får en kjempe fin torsdag 🙂

 • Helene
  Ble veldig fint! Lurte på om du har lyst å lage en slags «haul» hvor du viser tips til vår/sommergarderoben??

  Smask

 • Det ble utrolig fint! Likte fargen utrolig godt 🙂

 • Cathrine
  Hæ, hvordan kan du være usikker på den fargen? Jeg har bare sittet og ventet på at du skal legge ut bilde av det på bloggen etter at jeg så det på snap sånn at jeg kunne kommentere! Fordi det var råååå lekkert! 😀
  Før var det så svart og hvitt og lite personlig, men dette var bare dødfint og alt passet så bra inn 😀

 • Susannecasandra
  Kan du være så snill å linke til de hvite skoene ?:)

 • Andrea
  Jeg synes det ble helt syyyyyyyykt fint, og at boligen din er den fineste EVER <3

 • Bell
  Å! Jeg syns det ble skikkelig fint! Fulgte med på snap da di viste before and after bilder av veggen – og jeg syns det ble såå mye mer liv der etter at du malte! Du får la det gå en måneds tid ca før du bestemmer deg :-p ♡ Skikkelig stilig og fresh’t syns jeg ihvertfall 😀

 • Ia
  Jeg synes det ble kjempefint! Det ble så behagelig mot de ellers stramme detaljene! Skulle virkelig ønske det var flere slike speil igjen- utrolig fin og kul detalj❤️ Er så glad i å følge med på stilen din- både innen interiør og klesstil ❤️ Ha en finfin torsdag!

  • Jeg elsker speilene, skulle gjerne hatt flere! Dette var alle som var igjen i butikken.. Tusen takk <3 God helg :*

 • Hanna
  Kombinasjonen er jo bare perf<3

  igjen vil jeg takke for så inspirerende du er på blogg og alt av sosiale medier vi ser deg på! Å se alt det du deler gjør bare ganske enkelt godt for sjelen. Blir aldri lei og du er dødsflink, klem

 • Sunniva
  Så utrolig fint du har det. 🙂 Kjenner jeg blir skikkelig misunnelig når du legger ut bilder fra leiligheten din!! Haha.

 • Pernille
  Syns det ble helt vilt mye finere enn det hvite!! Den perfekte nøytrale fargen 🙂

 • Susannecasandra
  Hvor er den kule svare toppen du la ut på snap ?:)

 • Tiril
  Det ble så fint! Elsker fargen, og det gir så mye dybde og varme til trappe-spacet <3
  Hvor er speilene fra? De var perfect til den fargen!

  • Takk Tiril <3 Jeg husker ikke hvor jeg kjøpte dem, er så lenge siden 🙁 De har bare lagt i ekser frem til nå..

 • Du må ikke være redd for å bruke farger, farger er til for å skape energi.
  Og som du sier, det verste som kan skje er at du må male over….ikke så ille det 😉
  Jeg synes det ble knall!

  Hilsen Beate

 • Carina
  Gangen ble kjempefin med litt farge??

 • Aline
  Jaså! Til farger.. .sort hvitt er så gørr! Mer av det;) fin veggfarge…!

 • Elise
  Dette ble kjempefint! Elsker speilene <3

 • Malou
  Hi Eirin,
  I simply just love your blog, your interior design and your lovely girly-girly style with a raw and edgy twist 🙂 i have been following your blog for years!

  Can you by any chance remember where you found the mirrors? I have to have them for my staircase hallway too 😀
  Keep up the great work!

  Br, Malou from Denmark

  • Thank you so much Malou! Your so sweet :* The mirrors are old, and I don’t remember the brand. SO sorry 🙁 Couldn’t find anything on them either.. Wish you a great weekend 🙂 Xx

   • Malou
    No worries, only a bit (read: a lot) jealous on the mirros, looks great! ?
    Great weekend to you too ☺️

 • Maren
  50 spenn på at du tattoverer miss independent

 • Åå, for en nyyydelig farge! Den passet perfekt, spør du meg! Den leiligheten din er såå fin og utrolig fint gjennomført. Du inspirerer på alle plan altså <3

 • Jag tycker det blev saa fint!

  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

 • Stine
  Nydelig det ble! Lurte på om du fortsatt har kählervasene dine?

 • Ida
  SÅ fint! Hvor har du fått tak i den store kaktusen? 🙂 Leitet oooover alt her i Bergen…

Comments are closed.