· Bedroom blush crush ·

.. Like før helgen sa jeg til Cath at jeg følte for å gjøre noe nytt hjemme, og at jeg trengte litt forandring. En liten time senere sto vi i fargeforhandleren og kjøpte maling! Jeg må innrømme at jeg er glad i hvitt (eller, det trenger vel ikke akkurat og innrømmes..) En lang periode synes ‘warm blush’ fargen fra Jotun var waaay out of my comfort zone, men etter å ha sett den litt overalt har den virkelig vokst på meg. Så da ble det et spann med den, og jeg er fornøyd!

// Last week I told Cath that I felt like I needed some change.. An hour later we found orselves in the paint store, selecting colors for my home. I gotta admit that I loove white (or I don’t even think that’s necessary haha..) but some colors in my home would do good. For a while I could never se myself painting my bedroom in ‘warm blush’ but the color has really grown on me after seeing it everywhere! It’s a really pretty and refreshing yet calming color.

• • •

Nå føles soverommet mye lunere, og jeg trives veldig med den nye fargen allerede. Jeg malte to strøk i går ettermiddag, og våknet opp til et nytt soverom! Med litt grønt og levende lys ble det til en helt annen atmosfære. Lysene og vannglasset er fra H&M home forresten – de har såå mye fint om dagen!

// Now the bedroom feels so much cozier, and I love that I went for this color. I painted two coats last night and woke up to something thet felt like a brand new bedroom! With a green plant and some candles the whole atmosphere changed.. H&M Home has so many pretty things right now!

Lyset som heter ‘Night Peony’ har en skikkelig behagelig og aromatisk duft, som passer perfekt til soverommet. Jeg kjente det var ekstra behagelig å legge seg med den på nattbordet! Og selvfølgelig, med 2-3 spray av L’Occitane sin Pillow Mist, sover jeg ekstra godt om natten. Gaaammel favoritt!

// The light ‘Night Peony’ from H&M home has this amazing yet calming aromatic scent, perfect for the bedroom. Going to bed at night with this on my nightstand was simply amazing. And with 2-3 splash of L’Occitane’s Pillow Mist before bedtime, I sleep so much better! It’s a good old favorite.

Jeg kjøpte også to spann maling med en helt annen farge, som jeg tenker å male i gangen og stuen oppe på hver sin vegg. Gleder meg til å vise dere når jeg får først har fått ingen ut og satt i gang med det lille prosjektet! Det er ikke så mye mer enn noen strøk som skal til for å få ‘gnisten’ tilbake i hjemmet 

// I also bought two cans paint with a whole different color, and I’m thinking about painting a wall in the hallway and upstairs in the livingroom as well. Can’t wait to show you the result when I’m done! It’s surpising how much a few layers of paint can give the home a whole new glow.. I love it!

Previous Post
Next Post

96 thoughts on “Forandring fryder

 • Åååååå, super fint ? Kjenner jeg får lyst å male soverommet jeg også (har forøvrig tenkt på det en stund ?) men nå ble jeg skikkelig motivert ? Likte også veldig godt teppet ditt ? Hvor har du kjøpt det? Ha en fin kveld ?

 • Det ser sygt godt ud!!! Elsker farven!♡

 • Susannecasandra
  OMG dette var kjempe fint likte fargen veldig godt 🙂 så gøy med noe nytt i hjemme Hehe 🙂 ha en fin tirsdag

 • Kan nesten ikke vente til vi får kjøpt noe selv så jeg kan gjøre som jeg vil og male slikt jeg vil.
  Det ble kjempe fint.

  http://Www.josefine.blogg.no

 • Love it! Synes fargen er utrolig fin, og den gir en så hjemmekoselig følelse. Hvor er kaktusen fra? 🙂

 • Hvor er nattlapene fra? Sykt fine og sykt fin farge på veggen ?

 • Hanna
  For en nydelig farge! Men hvor er blomsterpotten fra? Den var såå fin!!

 • Julie
  Den fargen er så lekker!
  Soverommet ble utrolig vakkert, sikkelig lunt og godt 🙂

 • Vilde Linnea
  Det ble nyyyydelig <3

 • Jeg elsker hvitt, men har begynt å få øynene litt opp for farger i det siste. Den fargen gjorde virkelig rommet? Nå vil jeg frem med malerkosten og male litt her også- spørs bare om jeg får med meg mannen, hahaha?

 • CT
  Wow, insanely beautiful! The perfect bedroom 🙂 xxx

 • T
  Så flott! Nå ble jeg inspirert til å male stua mi i en litt mer vågal farge…

  håper forresten du filmer house tour snart:)

  Stå på, Eirin <3 synes du er dyktig

  • Do it!! <3 Jeg skal filme house tour veldig snart, skal kjøpe meg en ny linse i morgen som er heelt super til det 😀 Blir gøy! Takk :* Klem

 • Åå, den fargen er sååå fin! Jeg har en vegg i stuen som jeg faktisk er rimelig lei av, så jeg har vurdert denne fargen lenge! Nå fikk jeg enda mer lyst til å hoppe i det, og bare «go for it» 🙂 Det ble nydelig fint altså <3 Stor klem

 • Malin
  Så utrolig fint det ble! Det er morsomt at slike farger har kommet «inn» igjen, minner meg litt om gamledager og jeg digger det !!
  Du ser virkelig strålende ut om dagen (som alltid), selv om du kanskje ikke har hatt/ har det så bra… Som jeg har forstått » De gode fortjener det beste» Klemmer i fleng fra Telemark 🙂

 • Julie
  Fy fader, så sinnsykt fint!! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen – du er så dyktig <3 jeg føler du kan få absolutt alt til å se bra ut! Hvis du noen gang skal leie deg ut som interiørarkitekt, si i fra ?

 • Hedda
  Åh, jeg har hatt så lyst til det samme en stund. Men jeg tror jeg ikke klarer fordi det er listefritt mellom tak og vegg. Har du også det? Hvordan fikk du i så fall til å få en fin overgang? ? det ble dødsfint! Du er så flink

  • Jeg har også listefritt Hedda! Jeg var bare veeeldig nøye med maskeringstapen 🙂 Det var ikke så vanskelig <3 Takk

 • Stine
  Det ble superfint!
  Malte nettopp soverommet mitt også for noen uker siden. Husk at du ikke skal sove i et nymalt rom på en del dager pga avgasser, med mindre du har brukt Sense maling. ✌

 • Elusabeth
  Hvor er det sorte nattbordet fra?

 • Herregud så utrolig fint! jeg elsker interiør smaken din, og ikke minst hvor god du er til å ta bilder! Får alltid kjempe inspirasjon når jeg ser på bloggen din!

 • Marte
  Kan jeg spørre deg om hvilken farge du har tenkt til bruke i stuen oppe og i gangen?:-) Har lyst til å male de rommene selv, har ganske lik stil som deg men ønsker litt andre farger enn sort og hvit på veggene:-) Pluss at jeg ønsker å gjøre det før helgen før samboeren kommer hjem haha! Kleeem <3

 • Aimee
  Hei 🙂 Malte du bare en vegg eller hele rommet? Fargen er sinnsykt fin!! <3

 • Sykt fint! Hvor er den sorte joggebuksen du hadde på deg idag (fra snapchat)? 🙂

 • Tone Lise
  Kjempefint ?
  Men jeg lurer på hvilket golv du har? Er det litt brun/varmtone i det?

 • Sandra
  Såå nydelig!! Du inspirerer altså <3

 • siri
  Hva betalte du for garderobeskapene+innhold? Veldig fine! 🙂 Er på leting etter garderobe, men er vanskelig å velge om man ska gå for ikea eller noe annet. Kan du lage et hasteinnlegg om garderobeskap? ^^ haha..

  • Årh jeg husker ikke helt :O Garderobe er ikke billig i det hele tatt.. Tror det var rundt 20 000, de hadde 50% på skyvedører den dagen! Følg med på tilbud hos Garderobemannen, de har ofte 🙂 Der bestilte jeg på mål. Ikea hadde ikke spesifikke mål som passet inn hos meg dessverre.

   • Kunne du laget innlegg med innhold i garderoben? Vi vurderer også garderobemannen, men jeg vil ikke ha kurver, synes ikke det er så praktisk. Du har så fin stil Eirin, dessuten er du bare helt rå ellers også 😉

    Stor klem <3

 • Såååå fint!!!! Hvor er nattbordet fra? 🙂

 • Vårild
  Dette ble jo kjempe fint! Nå frister du meg veldig til å ta fatt i malekosten, hehe 🙂 Håper du får en helt nydelig onsdag i dag!
  – Vårild

 • Sandra
  Den fargen er sååå fin! Rommet ble super fint. Litt random spørsmål: når du er i NYC og bruker krøll/rettetang bruker du med norsk ledning og en adapter da? Litt rett for at rettetangen min skal bli ødelagt ifht at de har en annen strømtype.

 • Stine
  Åh alt for fint ?
  Kan du vise de innkjøpene fra Snapchat og Instagram som du la ut?

 • Ida
  Så nydelig de ble! 😀 Elsker at farger begynner å bli populære igjenn! Har et lite tips eller mer som ett spm, i høst hadde du en liten innkjøpvideo/styling som jeg likte veldig godt! Kunne du ha ordnet noe lignende igjenn? Tror ikke jeg er den eneste som elsker stilen din! <3

 • Martine
  Hvor kjøpte du nattbordet og hvor mye kostet det?

 • Kristine
  Åå, WOW! Så utrolig fint det ble! Merker det er enda surere å leie leilighet når jeg hele tiden ser så mye fint du får til hos deg.. Du er flink! Klem

 • Dette ble jo utrolig flott! Jeg har ikke engang tenkt tanken før engang, men nå fikk jeg lyst til å male selv <3

 • Trude
  Så fint? Hvilket gulv har du?

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor den svarte bukse du viste på snap i går er fra ? Å hvor den tynne grå genseren du viste på snap i dag er fra ?:)

 • Så utrolig fint det ble! Interiør er virkelig noe du kan 😀 Helt enig i at de har masse fint hos HM home for tiden!

 • Sunniva
  Hvor er den sorte jakken du hadde på snapchat i dag fra? 🙂

 • Maiju
  LOVING THIS! ♡

 • Marte
  Hei 🙂 har lenge tenkt på den fargen til soverommet! det så veldig fint ut 🙂 hva heter hvitfargen du har på de andre veggene?

 • Marte
  Bestemt deg for hvilke farge du skal ha i stuen nede? Og om du skal farge èn vegg eller alle?:-) Du er så flink! <3

 • Cecilie Falkenberg
  Woooow!! Jeg er skikkelig dårlig på å kommentere inlegg, men nå måtte jeg bare, hehe. Dette var heeelt sykt fint – vurderer å gjøre det samme!
  Stå på søte Eirin. Bloggen din er en av mine favoritter <3

 • åh, det er den lekreste fargen jeg har sett! Nå fikk jeg også lyst til å male !

 • Therese
  Hvor er sengen din fra? Fargen så veldig delikat ut!

  Superfint ble det med litt maling 🙂

 • Marte
  Hei Eirin!

  Skal du ha Jotun sukkertopp fargen i stuen oppe, stuen nede samt gangen? Så ut som en fin farge 🙂

  • Hei Marte! Jeg skal ha en vegg i gangen, og en vegg i stuen oppe. Hadde tenkt nede på veggen bak sofaen, men så ble det litt problemer her i dag! Jeg har nemlig glassrekkverk oppe som er boltet fast nedpå veggen i stuen nede, så det kan bli litt problematisk for nå 😛 Haha

 • Det blev ju hur snyggt som helst!! Älskar färgen!

 • jacqueline
  Hej!
  Vad heter väggfärgen från Jotun? 🙂 Den är helt underbar!

 • Marte
  Hei Eirin! Hvordan har du gjort det med gardiner på soverommet? Jeg prøver å holde det stilrent, men synes gardiner ødelegger for det!

 • Marte
  Tusen takk for svar!!☺️

Comments are closed.