.. After a year of consideration I finally did it!

Nå har jeg tenkt så alt for lenge på å ta en tatovering til, og endelig er det gjort. Jeg er SÅ fornøyd! Cath var med min side og smerte ble vasket ut med latter og moro. Det var rett og slett bare gøy! Jeg dro til Leading Light hvor jeg tok min første da jeg var 18, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med alt fra resultatet til flinke Tonje som gjorde det på meg. Søtere og flinkere dame skal man lete lenge etter! Jeg skal vise dere bilder av hva jeg tok i løpet av uken. Det ble to nye små og fine, og vi fylte også inn den gamle i samme slengen da den hadde begynt å falme litt.. Det er delte meninger om tatoveringer – personlig synes jeg man skal gå for det om man virkelig ønsker seg det. Noen mener at de kanskje må bety mye for en, andre ikke. Jeg er litt delt. Jeg tenker man kan ta både for betydning, men også fordi man synes noe ser fint ut. Gjør det du føler for, rett og slett.. Din kropp, ingen andre sin 

// I’ve been thinking about getting a new tattoo for about a year, and on Friday I finally did it. I’m SO happy with the final result! I’m gonna show you what I got later this week.. Cath was by my side all the time, and we laughed and had so much fun the entire session. I didn’t even notice the pain, except for a few seconds here and there. I got my tattoo at Leading Light, the same place I got my first one when I was 18. This time a super sweet woman named Tonje did it on me and she was so kind and talented! I’m definitely going back to her If I’m getting another one.. There’s quite mixed feelings when it comes to tattoos – my opinion is that you should go for it if you really want it. Should it mean something or should it just look good? I’m down for both. Getting really meaningful tattoos may turn into an regret as the years go by. You should really be sure before you get something! I’m so happy with my two new ones.. Xx

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “I got a new tattoo

 • Anonym
  Personlig så synes jeg at alle tatoveringer er harry, og at det er så mye mer elegant og smakfullt med en kropp fri for blekk.

  • Oda
   Hvis man ikke skal si noe hyggelig, kan man like gjerne la vær å si det :/

 • Julie
  Åhh gleder meg til å se! 🙂
  Har også en tatovering, er såå glad i den

 • Martine
  Åhh, herregud du kledde den litt rocka stilen!! HOLY du stråler <3

 • Susannecasandra
  Fine bilder av deg , gleder meg til å se hva du tok 🙂
  Jeg elsker tatoveringer 🙂 syntes det er så fint 🙂 ha en fin mandag

 • T
  Gleder meg til å se hva du tok! Og ikke minst når du skal avsløre det nye prosjektet ditt:-) Når blir det cirka??

 • Stine
  Hvilke foundation brukte du det? såå fin
  Venter sminkevideo fra deg sooon <3

 • Vilde
  Tanken på tattovering har egentlig aldri falt meg inn – heller motsatt, men det siste året har jeg hatt en del drømmer om at jeg har tatt tattovering og jeg tror underbevisstheten min prøver å si meg noe! Har litt lyst på noe skrift rett ved t-skjorte-ermet men er usikker og tør nok aldri ta det store steget med å få det gjort! 🙂 Spent på hva du har tatt!

 • Jeg har selv tre tatoveringer. Men skal du vise bilde av din? Blir så nyskjerrig.

  http://www.josefine.blogg.no

 • K
  Tok faktisk tatovering for ikke så veldig lenge siden, hadde tenkt lenge på at jeg hadde lyst på noe på fingeren, og så fant jeg plutselig ut hva jeg ville ha. Nå er det gjort ? Gleder meg til å se din.

 • Maria
  Hvor er t-skjorten fra? 🙂

 • Marianne
  Hvor er øyredobbene dine i fra? 🙂 Så fine!

 • Alexandra
  Kan du vise alle tatoveringene dine i et innlegg? 🙂

  Du har råkul stil!!

 • Elisabeth
  Kor har du kjøpt t-skjorta?

Comments are closed.