❥ Paris is always a good idea

Noe av det som slår meg først når jeg tenker på hva Paris er for meg, er kaffepauser eller lunsj i solen på en hyggelig sidécafe som man finner på nærmest hvert eneste gatehjørne. Det er ganske fantastisk å kunne nyte en kaffe eller et bedre måltid så tett på bylivet, hvor folk trasker forbi rett foran nesen på deg! I går var en helt nydelig dag i Paris. Solen skinte, det var ordentlig varmt, masse folk og en deilig atmosfære. Jeg ble helt varmt i kroppen av hele settingen, og kjenner at jeg må planlegge en ferie dit igjen i nærmeste fremtid. For en pulserende by! Vi endte opp på Café De La Paix hvor vi spiste god lunsj.

// When I think of what I associate with Paris, the first thing that comes to mind is the cute little cafees that you’ll along almost every street in the city. It’s so nice to sit outside and enjoy a latte or a great meal while doing people watching. You can’t get any closer to the Paris city life than that! Yesterday was a beautiful day, and we had lunch at Café De La Paix. I ordered the club sandwich and a latte, so good! I will definitely book a trip to Paris again very soon.

Legg merke til hvordan de har servert friesene i avispapir.. ♥
// I love how they serve fries in newspaper’.. It’s so french!

• • •

Jeg kom hjem fra Paris rundt midnatt i går, men jeg har enda en del bilder jeg har lyst til å dele med dere de kommende dagene. Håper dere er tilfreds med det! Jeg kjenner det var godt å komme hjem lørdagskveld, slik at jeg har hele søndagen å hente meg inn på. Det tar på med reise etter så mange inntrykk og hektiske dager – det føles nesten som en mild hangover. I dag skal jeg bare pakke ut, trene, hente Billy ♥ å finne roen. God søndag, søte!

// I left Paris last night, but I still have a lot of photos from the trip to share. Hope that’s okay! I’m so tired after the trip because of the tight schedule and all the impressions, so it was nice to get back home and get the whole Sunday off before the new week kicks in. I’ll admit that I miss it already though. I’m so thankful that Vichy invited me! Everything was just perfect.. Today I’m just gonna unpack, workout, pick up B and relax. Enjoy your Sunday babes ♥

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “Lunch at Café De La Paix

 • Susannecasandra
  Så mange fine bilder 🙂 maten så kjempe god ut:)
  Antrekke ditt var også fint. Høres ut som du får en deilig søndag:)
  Når kommer filmen fra Oslo ?:)

 • Oda
  Har elsket så å si hvert eneste av antrekkene dine fra Paris-turen, så vil gjerne ha et innlegg med dette/hvor ting er fra, hvis det er noe du kunne tenke deg å skrive om ? Syns plaggene dine har vært så enkle men samtidig med spesielle detaljer som gjør at de skiller seg litt ut – utrolig fint (og akkurat etter min egen smak, hehe) ?

 • Anna
  Hvor er den fine genseren din fra ?

 • Malin
  Hvor er genseren din fra? 🙂

 • oda
  Hei fine Eirin.
  Ser på siste vlog om håret ditt – som forøvrig er finere enn noensinne! <3
  Jeg merket meg at du alltid bare tar etterveksten. Men for ei som er mellomblond/lys brunette og vil komme meg til den fargen du har i hele håret – hvordan starter man prosessen? Kommer jo alltid an på! Men ser du har like mørkt som meg i bunnen, derfor lurte jeg på hvordan du har fått hårfargen du har i dag? Kun striper??

  Oda

  • Hei Oda! Første gangen stripet jeg naturligvis hele håret til jeg fikk et bra resultat. Årene senere har jeg bare tatt etterveksten. Jeg har min naturlige hårfarge som base, det har jo alt å si for resultatet hvilken farge som er i bunn :* Klem!!

 • Hannah
  Hvor er de fine solbrillene fra? Klem

 • Nora
  Så fine bilder! Reiser til Paris imorgen tidlig, så håper det kommer ut noen fine tips i løpet av dagene jeg er der. Blir så inspirert av deg!

 • Mari
  Så fine bilder! 🙂 Hvor er solbrillene fra? De var kjempelekre!

 • Åå, for noen herlige bilder! Jeg drar selv til Paris i september, for aller første gang (iiiik!), og gleder meg bare enda mer etter at jeg har sett alle de utrolig fine bildene dine. Og antrekkene da, herregud <3 Du er smashing!

 • Mia
  Åh det så digg ut! Elsker også hvordan de har servert friesene i avispapir!!
  Jeg lurer bare på en ting etter at jeg i lang stund har lest både den norske og den engelske teksten, – hvorfor skriver du noe annet i den engelske teksten enn det du gjør i den norske? Ingenting negativt altså, bare lurer haha 🙂 Elsker elsker elsker bloggen din!

  • Hei Mia! Det er ikke med vilje, jeg skriver det som føles naturlig for meg. Da blir det litt av og til, men ikke så ofte :* Klem!!

 • Ingrid
  Åh, så fine solbriller? Hvor er de fra? Og hva heter modellen på de sorte Celine solbrillene din? Så fine de og!!

 • Büsra
  Where are your sunglasses from?

 • Julie
  Som jeg savner Paris når jeg ser bildene dine! Jeg MÅ virkelig dit iløpet av sommeren 🙂
  Ha en fin mandag <3

 • M
  Hei Eirin!
  Må først si at du har en helt fantastisk blogg med så mange inspirerende bilder! Må inn og titte her hver eneste dag:) Så at du la ut på Snapchat i dag bilder av en skål med pasta med en avokadosaus. Lurte på hvor denne skålen og bestikket var kjøpt??

 • S
  Hei Eirin!

  Elsker bloggen og stilen din! Du har lenge vert en stor inspirasjon! Elsker måten du styler YSL vesken din! Kan jeg spør hvilken Str du har i vesken? Lurer å kjøpe lignende selv men er usikker på Str. Håper du har tid til å svare <3

 • Grethe
  Dette er ikke ment som kritikk men syntes du det er greit å legge ut bilder av andre mennesker som du ikke kjenner på bloggen din?

  • Det er nok mange delte meninger om dette, men ja – når jeg er på reise og prøver å kapre stemningsbilder så synes jeg personlig det er greit 🙂

 • Emilie
  Veldig lekker genser 🙂 Kan jeg spørre hvilken størrelse du har og om du syns den er normal i størrelsen?

  Ha en fin dag!

  Mvh
  Emilie

Comments are closed.