Reisen er sponset

· Breakfast on the train to Vichy ·

Torsdag våknet jeg i drømmende Paris, og vekkerklokken var stilt inn på 05:00. Denne dagen skulle vi ta første toget til Vichy, hvor jeg har oppholdt meg de to siste dagene. Det har vært veldig spennende å oppleve en ny del av Frankrike, og Vichy er en sjarmerende og koselig by med mye historie. Togturen tok 3 timer, og hotellfrokosten var ikke åpnet da vi forlot hotellet. Til min overraskelse fikk jeg en nydelig fransk inspirert to-go eske fra Ladurée da jeg ankom togstasjonen! Jeg ville nesten ikke røre den fordi den var så fin, men å holde seg unna makroner, fransk bakverk, frukt og nypresset appelsinjuice er for min del en kamp i seg selv – det er tross alt noe av det beste jeg vet. Jeg må alltid kjøpe en boks med makroner fra Ladurée når jeg er i Paris.

// Thursday I woke up in dreamy Paris, and my alarm was set to 5am. We we’re supposed to take the first train to Vichy this day, and had a 3 hour long ride in front of us. Of course, the hotel breakfast was closed when we left because it was so early, but to my surprise a super cute to-go box from Ladurée was waiting for me on the train station. Vichy really got it all planned out! It was so pretty I almost wouldn’t touch it, but I mean come on – who can resist macarons, pastries, fresh fruit and pressed orange juice? I know I can’t. I love Ladurée, I always buy macarons when I’m in Paris.

Den lille esken var så fin at jeg har spart på den til å oppbevare smykkene mine oppi.
// The little Ladurée box was so pretty that I kept it to keep my jewelry in it..

• • •

En togtur på tre timer kan kanskje høres kjedelig ut med første tanke, men jeg må si at den var en av mange høydepunkter som jeg vil huske. Det var noe helt spesielt å stenge ute omverden med musikk på ørene, lene seg tilbake i det gode togsetet, strekke på beina, å kikke ut på nydelig fransk landskap.

// I guess a 3 hour train ride might seem boring, but to me it was a highlight of the trip. It was so nice to sit down, listen to some music, just relax and enjoy the beautiful landscape of France. Arriving in Vichy was like a breath of fresh air in contrast to the citylive in Paris (don’t get me wrong, I love that too).

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Breakfast from Ladurée

 • Den esken var så søt! Har noen esker fra Ladurée selv så nå fant jeg ut hva jeg skal med de. Takk for tips til smykkeskrin.
  Ha en fin dag i Paris.

  http://www.josefine.blogg.no

 • Lina
  Du bare MÅ dele antrekket ditt fra der du spiste lunsj, Le Café De La Paix! Elsker alt fra topp til tå! Du har virkelig drømmegarderoben!

  • <3 Det er bilder av det nå, i hvert fall litt :* Briller fra Komono, genser fra Mangi, skinnbukse fra Selected Femme! Jakken jeg hadde på meg er fra Zara :)

 • Susannecasandra
  Så fine bilder 🙂
  Ser ut som du har kost deg 🙂

 • Kristine
  Hei! Siden du har bodd i New York og vært her såpass mange ganger ellers også, har du noen gang tatt vippeextensions her, eller har noe sted å anbefale? Jeg og ei venninne har reist jorda rundt i 3 måneder nå nemlig, og har en siste stopp i NYC før vi reiser hjem – og da hadde det vært godt å få freshet seg opp litt før hjemreise??

  • Jeg tok en gang i Tribeca, men det er IKKE å anbefale. Haha! Jeg vet ikke om noen gode salonger, dessverre. Sjekk instagram tags, der finner jeg mye hjelp og tips på reise 😀

Comments are closed.