· Bringing home a little memory from Paris ·

Når jeg er på reise liker jeg å kjøpe med meg en liten interiørting til leiligheten, som et vakkert minne. Det gjør også hjemmet mer personlig og levende, da jeg alltid er omringet med ting fra ulike reiser! Det tar tid å gjøre et hjem personlig, men med litt og litt over tid blir det nettopp det, og det er så koselig.

// When I’m traveling I like to bring home a little treasure from the trip as a nice memory. Decorating the home with little things like that makes it so much more personal and uniqe. It takes time to make a home feel like ‘home’ and personalizing it. It’s all about doing small steps at a time!

• • •

I Paris kom jeg over en liten interiørbutikk, og der fant jeg denne fine, håndlagde romduften som har fått seg en plass i hyllen på badet. Nå lukter det mildt av vanilje fra Paris på hele badet, og jeg elsker at duften kommer gjennom den fine rosen! Når den går tom fyller jeg bare på med favorittparfymen 

// In Paris I came across this cute little interior shop, and this room diffuser caught my attention right away. It’s handmade and have a sweet scent of vanilla! I placed it on my bathroom shelf and it looks so pretty there, filling up the whole room with a sweet memory of my lovely trip to Paris.

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “A little something from Paris

 • Susannecasandra
  Denne var kjempe fin 🙂

 • Susannecasandra
  Hvor er genseren å iPhone teksle ditt fra ?:) ( snap)

 • Elsker og kjøpe interiør ting eller spesielle smykker i utlandet. For er ting som ikke alle rundt her hjemme har.
  Ha en fin tirsdag videre!

 • Vårild
  Den var kjempe fin! Jeg og klassen drar til Amsterdam i morgen og jeg håper jeg finner noe smått og lite jeg kan ta med meg hjem 🙂 Ha en kjempe fin dag videre!
  – Mvh Vårild <3

Comments are closed.