Jacket: Mango
Top & pants: Ganni
Shoes: Bianco
Bag: YSL

Da var helgen her igjen, og til tross for at jeg stort sett har vært sengeliggende hele uken synes jeg den har gått vanvittig fort. I dag føler jeg meg endelig bedre, og jeg håper jeg blir helt frisk og influensa-fri til søndag! Jeg har mye jobb å ta igjen etter en uke med sykdom, og i dag har jeg endelig fått kommet godt i gang. Rundt lunsjtider tok jeg meg derimot en liten pause, og møtte Cath på Da Stefano som er en superkoselig italiensk restaurant i Strandgaten. Anbefales på det varmeste, om dere vil prøve noe nytt enn de typiske spisestedene i Bergen! Ønsker dere en riktig fin helg. Koose dere 

// Weekend is here, and despite the fact that I’ve been chained to my bed with the bad flu basically the whole week, I feel like the week has passed quickly! Today is the first day that I finally feel better, and I hope I will get completely rid of the sickness this weekend. I have a lot of work to catch up with, and luckily I managed to catch up with a lot today. I also met Cath for lunch in between work, and we went to Da Stefano which is a super charming Italian restaurant in Strandgaten. If you ever find yourself in Bergen you should definitely try it out! Wish you a lovely weekend sweeties, have fun! Xx

Previous Post
Next Post

32 thoughts on “Fri-nally It’s Fri-yaay

 • susannecasandra
  Kjempe fint antrekk 🙂
  kan jeg spør hvor den sorte toppe du la ut på insta er fra?
  så du dreiv å skude opp en sofa på snap. gud hvor flink du er 🙂
  håper du snart er frisk ! <3
  ha en kjempe fin fredag

 • susannecasandra
  kan du også linke til buksen ?<3

 • Maria
  God helg Eirin <3

 • Maren
  Elsker antrekket??? digger stilen din??
  Den volangblusen du la ut på IG i dag,en sort en.Er den fra Hm?
  Og hvilken str har du?
  Jeg har nemlig prøvd denne ..å den var så kort syns jeg,var rååå fin på deg✌️️
  Men jeg er nok litt høyere enn deg
  Lurer på om hvis jeg tar en strørre str vil den bli finere
  Fortsett å inspirere ??
  Du gjør dagen min❤️?
  Klem fast leser

  Ps.Gjerne ha flere vlog videoer,vise klær du har kjøpt osv.Kanskje vise dem på oxo,hadde vært gøy✌️

 • Emily
  Hei Eirin!

  Har du noen gang vurdert å skrive ett innlegg om usikkerheter med deg selv? Leser bloggen din hver dag og bildet av deg og ser du har pigmenter der jeg har det og! Det fikk meg til å føle meg litt bedre om meg selv! Bloggen din betyr myr for meg og elsker å lese den!

  Ha en fin kveld!

  • Hei Emily! Det stemmer at jeg har pigmenter og det plaget meg i maange år. Men nå er det ikke en usikkerhet lengre, jeg har akseptert at det er bare sånn jeg er.. 🙂 Vi er alle unike! Klem

 • Connie
  Vil du pliis svare på hvor skinnskjørtet du nylig kjøpte er fra? Så det på mystory da du blant annet kjøpte denne YSL veska om jeg husker riktig!

 • Julie
  Hei!
  Du er så utrolig inspirerende ?
  Jeg lurer på om du kan si hvor putene du har i sofaen din er fra? Så de på Snapchat tidligere i uka. Har lett så lenge etter de perfekte putene og synes de sorte med gulldetaljer var veldig fine ?

 • Natalia
  Veldig smakfullt antrekk! 🙂 Kan jeg spørre hvor du fikk tak i vesken? Jeg finner den ikke på nettsiden til YSL …

 • Amanda
  Hei! Utrolig fin jakke, har du link til den? Lenge siden den ble kjøpt? 🙂 bloggen din inspirerer!!

 • Madeleine
  Så fin jakke! Har du kjøpt den i år? Finner den ikke på mango sin hjemmeside?

 • Ano
  Det er forskjell mellom influensa og forkjølelse, kanskje du skal være sikker på hva du har før du sier du har influensa? 🙂

  • Hvordan vet du hva jeg har, da? 🙂 Legen min har bekreftet at det er influensa, og jeg er enda ikke frisk. Tror jeg skal stole på det 😉

 • fiint antrekk <3

 • Kaja
  Hvilken størrelse har du i Stutterheim-jakken din? 🙂 Og er det forskjellig lengde på dem?

 • så fint antrekk! Håper du har en super helg 🙂

 • Vendela
  Hei!
  Jeg driver og skriver på masteroppgaven nå og må bare si at det er helt fantastisk å lese bloggen din, spesielt i disse tider! Når jeg leser den så drømmer jeg meg bort og tar en liten pause fra alt jeg har å tenke på. Du motiverer meg og inspirerer meg! Det høres kanskje litt spesielt ut da din blogg ikke har noe med det jeg skriver om å gjøre, men jeg får bare virkelig lyst til å gjøre mitt aller beste!

  Takk for at du er den du er 🙂

  • Hei Vendela! Så utrolig koselig å høre, nå ble jeg glad 🙂 Lykke til med masteroppgaven, du er fliink <3 Stor klem og takk for at du følger!

 • Yvonne
  Kjempefin farge på veska! Spesielt til et helsort antrekk, dødslekkert ?

Comments are closed.