Salt, crunchy peanøttsmør, banan og sjokolade er utrolig godt hver for seg, men kanskje enda bedre kombinert sammen!
// Salty crunchy peanut butter, banana and chocolate is lovely alone, but combined together it’s even better!

· What you’ll need ·

Banana(s)
Peanut butter
Dark chocolate
Chopped nuts

• • •

Skjær bananen i tynne skiver, og legg dem sammen to og to med peanøttsmør i midten. Dypp bananbitene i smeltet sjokolade, dryss over litt hakkede nøtter eller havsalt, og avkjøl i kjøleskapet på bakepapir til sjokoladen har stivnet. Det tar ikke lengre enn noen minutter før du har superdigg kveldskos klar, med god samvittighet! Dette er nemlig perfekt til kveldskosen eller når du får lyst på noe søtt. Ha en fortsatt fin torsdag, i morgen er det helg igjen tenk 

// Cut the banana in thin slices and put together two and two slices with peanut butter in the middle. Dip the banana bites in dark chocolate, and drizzle over some chopped nuts or sea salt. Put the banana bites in the fridge until the chocolate is stiff, and you have your evening snack ready in minutes!

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Peanut butter banana bites

 • OMG – jeg kommer gjerne på jentekveld hos deg altså! Hah <3 Dette så utrolig godt ut, rett og slett! Elsker alle de ulike ingrediensene, så å lage en kombinasjon må jo være perfekt! Stor klem

 • Susannecasandra
  Dette så kjempe godt ut !:)

 • Anonym
  Hei!
  Jeg har lenge levd ett litt for sunt liv, der jeg rett og slett har nektet meg selv å spise noe usunt. Dette har ført til at sosiale sammenkomster blir vanskelig, og jeg får egentlig ikke noe possitivt ut av det. Har utrolig lyst til å endre dette, ved å leve en livsstil der jeg spiser sunt i hverdagen, men klarer å unne meg selv litt godt i helgene. Har fulgt med på bloggen din i flere år, og vet at du har vært gjennom en lignende endring. Har du noen tips og triks å komme med? Har så lyst til å kunne unne meg litt sjokolade med god samvittighet, men frykter at jeg ikke klarer å leve med et balansert kosthold. Er et veldig alt eller ingenting menneske, så hvis jeg først spiser en bit sjokolade spiser jeg gjerne to plater resten av uken også, fordi «alt er ødelagt» uansett. Hadde blitt veldig glad for svar, hvis du har noen ideer til hva som kan hjelpe! Ser veldig opptil den livsstilen du har fått, og vil gjerne komme dit selv en dag!

  • Hei kjære du! Jeg var HELT lik deg, jeg var skikkelig fanatisk og klarte ikke tanken på noe i nærheten av usunt. Dette vokste jeg egentlig bare av meg med tiden, og nå er det helt borte. Har dessverre ingen spesifikke tips som hjalp meg :/ Det hjelper derimot å tenke at jeg fortjener å unne meg det jeg har lyst på, siden jeg trener så mye! Håper det blir bedre for deg med tiden. Slik tankegang endrer seg (dessverre) ikke over natten 🙁 Mange som er i samme situasjon.

 • Kine
  Nå ble jeg skikkelig fysen! Det må jeg lage i morgen, høres ut som en HIMMELSK kombinasjon??

 • Naam, dette så skikkelig godt ut! Må prøve til helgen <3

 • Vårild
  Dette så utrolig godt ut, må virkelig prøves i helgen! Håper du føler deg litt bedre i dag!
  – Vårild

 • så herlig Eirin! Dette skal jeg prøve å lage som fredagskosen i dag!! 😀 Forresten, hvilken kameralinse har du brukt på disse bildene? Blir så fasinert av den fine blurry bakgrunnen!

 • Kari
  Hei fining! Du, det peanøttsmøret der inneholder det ene og det andre, anbefaler heller det peanøttsmøret som bare er kverna peanøtter og salt! Husker ikke hva det heter, men står ved siden av den blandingen der (;-)) på butikken. Ikke glem det jeg har fortalte om lyset på kontoret ditt forresten 😉 God helg!

  • Hei Kari :* Jeg bruker vanligvis det du tenker på som er økologisk, men nå brukte jeg bare det jeg hadde 😀 Har vokst opp med dette, så måtte bare kjøpe meg et barndomsminne på glass. Haha! God helg! Og takk for tips om lys på kontoret 😀

 • Åh, dette er sånn ca det beste jeg vet! Savner virkelig den norske maten nå som jeg er ute og reiser!! Hehe. Jeg håper du får en strålende helg, fine Eirin <3

 • Kristin
  Hei 🙂 Kan du linke til ringen du fikk av Cath? Den er sååååå fin!!!

 • Anna
  Hei! Er den regnjakken du la ut film/bilde av på snap i dag fra Stutterheim? I så fall; hvilken størrelse har du den i? Har så lyst på, men siden den er unisex er det vanskelig å finne riktig størrelse uten å ha prøvd først:)

 • Dette så helt utrolig digg ut!

 • SV: Herlig! Takk for svar 😀

Comments are closed.