annonse

Trening er min ‘escape’ i hverdagen, hvor jeg kan rømme fra alt som heter jobb, stress og dagligdagse gjøremål. På treningssenteret kan jeg kun fokusere på meg, og jeg nyter hvert eneste minutt. Jeg har med årene fått et veldig avslappet forhold til trening, som igjen har ført til mer trening. Jeg drar når jeg har lyst, og jeg trener det jeg føler for! Og heldigvis er lysten der nesten hver dag. Jeg trener fra 4-6 ganger i uken, hvor jeg kombinerer styrke og cardio 

// Working out is my escape in the daily life, where I can forget all about work and to-do’s. When I workout I can just focus on myself and my own well-being, and I enjoy every single minute! Usually I workout 4-6 times a week, where I combine strength and cardio in my sessions. It’s all about having fun!

· ‘Wow, I really regret that workout’
– said no one ever ·

Før jeg drar på Aktiv465 liker jeg å drikke et glass med Pre Workout fra Cellurcor. Dette er i mine øyne den beste PWO som gir både energi, pump og motivasjon gjennom økten! Så fort jeg er ferdig sørger jeg også alltid for å få i meg næring raskt, slik at jeg får best mulig restutisjon etter endt økt. Det er superviktig! Da har jeg enten en proteinshake i vesken som jeg drikker i garderoben, eller en snackbar fra Nutrilett som jeg nyter på bilturen hjem.

// Before I hit the gym I drink a glass of pre workout from Cellurcor. In my eyes it’s the best PWO on the market! It gives energy, pump and motivation through the whole session. As soon as I’ve finished my workout, I either drink a protein shake or enjoy a snackbar from Nutrilett in the car on my way home.

Snackbarene fra Nutrilett er sunne og veldig gode. De har lite sukker, og mye proteiner – perfekt til etter trening eller når du finner seg selv litt småsulten! Jeg er spesielt glad i Toffee Fudge, og den slukker også søtsuget anytime. Dere som spurte – snackbarene får dere på dagligvaren eller HER.

// The snackbars from Nutrilett is healthy and really tasty. They contain a very little amount of sugar and a is packed with proteins – in other words, they’re perfect as a snack during the day or after a great workout session! My favorite right now is toffee fudge, it’s great when the sweet tooth kicks in.

❥ Få 30% rabatt på alt fra Nutrilett HER ←
ved bruk av rabattkoden EIRIN30

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “W o r k o u t

 • iselin
  Hvor er skoene fra? 😀

 • Susannecasandra
  Å disse er kjempe gode 🙂 elsker de 🙂

 • Trening er det beste som finnes 😀 Følelsen etter en treningsøkt er rett og slett fantastisk! <3

 • Marte
  Trening er virkelig det beste! Lurer på hvilken proteinshake du drikker? Har vurdert å begynne med det, men litt usikker på hvilken jeg skal prøve.. <3

 • Helene
  Kjøpt C4 PWO selv ? har aldri brukt pwo før, men begynt smått med det nå. Er det bare med meg at det begynner å prikke i fingrene, leppa og kroppen?? Da
  MÅTTE jeg komme meg på trening for å få brukt kroppen? Funket sånn sett??

  Vil du legge ut treningsprogram/plan for uken etc slik du gjorde før? Trenger å hente litt inspirasjon. Trener 4-5 ganger i uken og vil fokusere på styrke i tillegg til cardi, men ikke helkropp hver gang- prøver heller å «dele» det inn. Finner aldri en god løsning på det?

  • Hei Helene! Det prikker ofte i ansiktet mitt spesielt, men det har det gjort med alle PWO jeg har prøvd. Får det derimot kun når jeg ikke har spist noe særlig før jeg tar det 😀

 • Malin
  Så flink du er! 🙂 Kjenner selv at det er utrolig deilig å være i treningsrutinen.. Meeen er så lett å dette ut når du har kombinasjonen jobb og skole ved siden av 😛 Det er jo faktisk ikke noen unnskyldning da men, haha.. Jeg synes også det er utrolig deilig å ta i bruk naturen, og du som bor i fine Bergen med så mange flotte plasser! Åh, har så lyst å dra dit, jeg har aldri vært der 🙂

 • Trening er gull <3

 • Lily
  I’ve been loving my cardio workouts recently, use to focus mainly on strength but I’m finding cardio makes me feel super happy after! 🙂

  Where are your gold hoop earrings from? I’m on the search for a good quality pair

  Thanks Eirin! 🙂

 • Frida
  Kan du legge ut treningsprogrammet ditt? Jeg trenger litt inspirasjon?

 • Sara
  hvor har du kjøpt føttene til tv-benken? er den fra ikea? 🙂

 • Maria
  Hva er det på skulderen din?

  • Pigmentflekker, har hatt det så lenge jeg kan huske. Plagde meg mye før, men nå bryr jeg meg ikke! Ei litta produksjonsfeil 😀 Haha

 • hanne
  Hva har skjedd med skuldra de ? Pigmentering ??

 • Christine
  Hvor er vasen og blomsterpotten fra? 🙂 Ha en fin lørdag! 🙂

 • Kari
  savner treningsinnleggene du la ut før, ja takk til flere av disse =)

 • Hvor er det stripete teppet i stuen din fra? Kjempe fint ? Og KULT hus!!!!!

 • Marte
  Hvor er skoene fra?:)

Comments are closed.