adlinks

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

· On my wishlist right now ·

Tidligere har jeg skrevet at jeg blir motivert av spreke og freshe treningsklær i sterke farger, men i det siste har jeg faktisk foretrukket å holde fargekoden enkel i svart, hvitt og grått på treningssenteret. Det føles rent, kult og nøytralt! Og ikke bare med det, men ofte går jeg i treningstøyet til shearlingjakken min på dagtid – og da blir det til et kult hverdagsantrekk før jeg kjører til trening direkte etter jobb! Gjerne med caps og en cardigan over.. Jeg har alltid vært en ‘Nike jente’, men i det siste har jeg fått øynene opp for Adidas! De har såå mye fresht. Nå gleeeder jeg meg til å bli frisk igjen. God natt 

// Earlier I’ve said that I love wearing colorful and fresh workout clothes at the gym (still do), but lately I’ve acutally prefered to wear netural colors. It feels clean, cool and sporty! Some days I go directly from work to the gym, and with some cool and neutral workout clothes I like to wear them all day styled with my shearling jacket. I’ve always been a Nike girl, but lately I’ve been obsessing Adidas for a change. They have so many cool things right now!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “From work to the gym

 • Susannecasandra
  Her var det mye fint 🙂
  Ha en kjempe fin dag

 • Vårild
  Heia! Så sykt fine treningsklær, jeg liker den kule stilen på de 🙂 Håper du snart blir frisk og at du uansett får en litt koselig dag i dag <3
  – Stor klem fra Vårild

 • Sunniva
  Linken til den svarte adidas genseren funker ikke…

 • Jeg elsker at det er mer trendy nå med litt mer sporty antrekk – jeg digger det! Dessuten er det som du sier, praktisk å kunne ha et behagelig og laidback antrekk til hverdags, og så kan man gå rett på trening etterpå. Sparer litt tid og energi på det altså, hihi! Den grå Adidas genseren var superfin! Så enkel, men fin <3 Stor klem

 • Susannecasandra
  Har du noe av dette ?

Comments are closed.