· Time to make yourself a flu fighter ·

Snufs, snufs.. I går kjente jeg et trykk i kroppen gjennom hele formiddagen, og så fort ettermiddagen kom var jeg sengeliggende med muskelsmerter, sår hals, feber og dundrende hodepine. Bahh, så kjedelig! Likevel er det bare til å akseptere at sånn er det, å prøve og gjøre det beste ut av det. Jeg holdt meg inne resten av dagen, drakk masse vann, poppet smertestillende og pakket meg godt inn. Til frokost ble det den klassiske ingefærteen min!

// Yesterday I felt this pressure in my body through the whole morning, and in the afternoon a really bad flu kicked in. I ended up in bed the rest of the day with the worst muscle pain, headache, burning eyes, fever and a sore throat. Bahh so boring when I have a full agenda! But here was just one thing to do – accept the fact that I got sick and try to do the best out of it. I made my ginger tea flu fighter when I woke up – now I’m praying that it helps!

1 skje honning / 1 tsp honey
Saften fra 1 sitron / juice from 1 lemon
Saften fra 1/2 appelsin / juice from 1/2 orange
Raspet ingefær i koppen / grated ginger
Kokende vann / boiling water

Ingefærte synes jeg er kjempegodt, og jeg lager det ofte i hverdagen istedenfor kaffe når jeg ikke er syk. Det booster immunforsvaret, er supersunt og godt! Et lite tips før du rasper ingefær i koppen, er å skrelle den med en skje. Da får du av skallet uten å få med den gode delen av ingefæren. Helt genialt!

// I love ginger tea, and I also often make it instead of coffee when I’m not sick. It’s a great immune system booster and super healthy as well! A little tips is to peel the ginger root with a spoon, then you only remove the stuff you don’t want and not the good part of the fresh ginger. So genius!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “It’s that time of the year

  • Susannecasandra
    Denne så god ut denne vill jeg prøve !:)
    Masse masse god bedring 🙂 håper du snart er frisk. Jeg ligger selv med hjernerystelse

  • Julie
    Hei!
    Du er så utrolig inspirerende 😀
    Jeg lurer på om du kan si hvor putene du har i sofaen din er fra? Så de på Snapchat idag. Har lett så lenge etter de perfekte putene og synes de sorte med gulldetaljer var veldig fine 🙂

  • Anja
    Om du vil booste den tekoppen litt ekstra kan jeg tipse om å legge til en til to fedd hvitløk og litt cayennepepper! Og selvsagt spise restene som ligger igjen i bunn.. Jeg var på tur å gå på en kjempeforkjølelsesmell for litt siden (rett før eksamen!!) så jeg drakk flere sånne kopper om dagen og jeg ble jaggu frisk til eksamensdagen! Det finnes altså håp <3 God bedring!

  • Julie
    Kjenner selv at det er noe som brygger i kroppen, så dette skal jeg virkelig lage! 🙂
    God bedring fine du <3

  • Kathrine
    Skal prøve ut denne teen, virket supergod? Hvor er den gråe genseren fra snap igrå fra??

  • Maja
    Hei! Har fulgt med på bloggen din siden du var i New York, og du er virkelig et stort forbilde og inspirasjonskilde!
    Når du var med på bloggerne så kjente jeg meg så igjen i deg og det var så fint å se at jeg ikke er alene om det å være utenfor på videregående fordi jeg rett og slett har andre interesser.
    Kunne du tenkt deg å være med på bloggerne igjen?
    Du får ha riktig god bedring, fineste du ❤

  • Smart, tack för tipset. Kram från Switzerland, //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

  • Netta
    Min favoritt også! Men ny vri med appelsin oppi, det skal jeg prøve:D hvilken rase er forresten Billy? Så skjønn<3

Comments are closed.