The Classic Drop ring from Caroline Svedbom, a Valentine’s gift from my bestie, Cath 

I dag vil jeg vise dere denne fine ringen som jeg fikk til Valentine’s Day av min skjønne Cath, fordi jeg er så glad i den. Det er også mange spørsmål rundt den! Ringen bruker jeg til alle antrekk, og den er like fin alene på hånden, som stylet med andre ringer. Den betyr mye for meg, og det gjør Cath óg!

// Today I want to show you my beautiful ring that I got for Valentine’s day from my sweetest friend Cath. I wear it all the time, and there has been a lot of questions about it! It goes to any outfit, and looks just as good alone as combined with other rings. It means a lot to me, and so does Cath!

The lob is one tour de force cut that looks universally flattering on all hair types.

• • •

Jeg får ofte spørsmål om håret mitt, og det er flere som vurderer å klippe seg kort men ikke helt våger. Jeg synes det var skummelt selv den gangen jeg satt i frisørstolen og skulle la lokkene falle! Frisyren som har fått navnet ‘The lob’ som jeg selv har, kler alle. Det er en mellomting av kort og langt, som er enkelt å style! Personlig føler jeg at denne kortere frisyren kler meg best – klassisk, fresh, og ser bra ut til alle antrekk (man må jo tenke sånn også..) Spesielt med litt highlights! Jeg har hatt samme hårfargen i alle år, og kommer nok aldri til å bytte. Vurderer du å la lokkene falle, do it! Det vokser fort ut igjen.

// I also get a lot of questions about my hair, and many of you ask me if I regret going short. To be honest I was really scared the day I decided to let my long locks of hair go, but I haven’t regretted it for a single second. I think ‘The lob’ looks great on everyone, and it’s a perfect cut between long and short. It goes well to any outfit, and looks really classy and fresh! Especially with a little touch of highlights.. If you consider going short, just do it! 

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “The lob hair & my ring

Comments are closed.