Pictures from WeHeartIt

• • •

Er det en ting jeg elsker, så er det å våkne opp uthvilt søndagsmorgen, å søke etter inspirasjon for den kommende uken. Jeg sitter meg godt til rette i sofakroken, trakter kaffe, og koser meg i joggedressen med inspirasjon på skjermen. Jeg blir så inspirert av bilder, og jeg har holdt fast ved WeHeartIt i alle år! Dette er min inspirasjonsside, samt Career Girl Daily. Det er fint å ha et sted man kan klikke seg inn å koble ut fra hverdagslivet i ny og ne.. 

// If there’s one thing I love, it’s waking up well rested on a Sunday morning and search for inspiration for the upcoming week. I love crawling up in the corner of the couch with hot morning brew in my sweats. It’s the best Sunday acitivity! I think I get the most inspiration from pictures, and WeHeartIt has always been my favorite escape-site. Career Girl Daily as well! It’s nice to have inspirational sites like these, where you can tune out from the everyday life.

Da jeg våknet i morges fikk jeg en instant følelse av at jeg vil tilbake til Paris. Jeg skulle egentlig vært der på Fashion Week før helgen, men ble i Bergen for foredraget jeg skulle holde. Heldigvis har jeg en kommende reise til kjærlighetsbyen i starten av april, og jeg kan nesten ikke vente! Jeg gleder meg til å ta en kaffe på en søt sidecafé, spise croissanter å våkne opp i drømmebyen. Paris er nydelig på våren når blomstene begynner å springe ut.. God søndag 

// When I woke up this morning I got an intant wish to go to back to Paris. I was actually suppose to be there for fashion week, but work came up. Luckily I have planned a trip in the start of April already, and I barely can’t wait to drink coffee at a cute café, have croissants, and just waking up in the city of love! Paris is especially beautiful in the spring when the flowers appear and the sun is shining.. Enjoy your Sunday and spend it well sweeties! Xx

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Sunday inspiration

 • Andrea
  Hei! <3

  Så fine bilder du har funnet fram! Jeg må innrømme at jeg bruker bloggen din når jeg føler jeg trenger en god dose positiv inspirasjon, da du oser av sunnhet og glød! Alltid like kjekt å kikke innom 🙂

  Jeg ble veldig glad da du skrev du skulle til Paris i April, for jeg skal også nemlig dit (alene..) for første gang i begynnelsen av april! Jeg tenkte hvorfor ikke dra alene når ingen andre kan reise med meg? Haha… Så jeg lurer vel egentlig på om du har noen tips og triks til ting man bør gjøre/huske på, restauranter, cafeer, serverdigheter og butikker? Spesielt når man er alene… Er redd ensomhetsfølelsen skal ta litt over når man står alene midt i kjærlighetens by, men jeg tror det blir kjekt å reise alene også:)? Uansett, hadde blitt veldig takknemlig for tips, er litt lost… Samtidig kribler det i magen når jeg tenker på at jeg endelig skal få oppleve Paris!

  Ha en god søndag videre, klem<3

  • Hei Andrea! Det er hyggelig å høre, tusen takk :* Når det kommer til Paris er jeg ikke veldig kjent, dette er en veldig ‘ny’ by for meg! Jeg har dessverre ikke så mange tips å komme med (enda)! Men det jeg kan si er at du bør bare glede deg. Jeg reiste alene til New York og hadde det seriøst helt fantastisk! Det var ikke ensomt i det hele tatt. Da kan du bruke tid på det DU vil, og bare nyyte 🙂 Gjør litt research på Instagram #Paris å se hvor andre drar og spiser, finner på ting.. Jeg skrev et kapittel om det å reise alene i boken min som sikkert kan være til inspirasjon :* Goood tur når den tid kommer! Klem

 • Susannecasandra
  Her var det kjempe mange fine bilder 🙂
  Jeg drømmer også om å dra til Paris en gang det virker så utrolig koselig.
  Ha en fin søndag

 • Ingenting som en god dose inspirasjon på søndager. har så lyst å dra tilbake til Paris selv, en fantastisk vakker by! Håper du får en strålende fin søndag 🙂

 • Herlige bilder! Aldri vært i Paris (annet enn på flyplassen,da..) og har såå lyst til å dra dit snart!

 • Agnes
  DU er min inspirasjon, Eirin! Bloggen din er så utrolig fin og godt skrevet, og bildene du tar er så flotte. Alltid fint å få en liten dose påfyll med inspirasjon og motivasjon ved å klikke innom bloggen din 🙂

Comments are closed.