fbpx
In partnership with Nutrilett

❥ Yummy snack on the run

Jeg er ofte på farten i jobben min. Når dagene er hektisk er ikke det alltid jeg har mat tilgjengelig når sulten eller søtsuget først melder seg. Dere har kanskje fått med dere på Snapchat at jeg har knasket på de nye mellommåltidsbarene til Nutrilett på kontoret i det siste?.. He-rre-gud så gode de er! Til tross for lite sukker og mye protein smaker de rett og slett snop. Det er vanskelig å velge én favoritt. Kanskje det må bli Toffee Fudge.. Den smaker som Japp!

// I’m often on the run in my job, and when the days are getting hectic it’s not always easy to have the proper food available when the hunger kicks in. As you may have noticed on Snapchat, I’ve been snacking on the new snack bars from Nutrilett at the office lately! Oh my god… They’re so good!

• • •

De nye mellommåltidsbarene til Nutrilett er perfekt å ha med seg i vesken, på kontoret, i bilen.. Men også til kveldskos når søtsuget melder seg! Jeg synes barene smaker ekstra godt om man skjærer dem opp i biter og serverer til kaffen, eller over yoghurtskålen med friske bær.. You should try!

// The new snack bars from Nutrilett is perfect to bring with you in your bag to school work, or even in the car.. But I also think it’s a great evening treat when the sweet tooth kicks in! I believe the bars tastes even better if you cut them in small pieces and serve them with coffee.. You should try!

❥ Happy Monday, have a good one!

16 Responses to Snack attack

  1. Så fine bilder 🙂 Og supert med “snop” som ikke er proppet full av sukker. Jeg liker også godt å dele de opp i biter – og varme de litt i mikro/ovn 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  2. Mm, disse må prøves! Alltid kjekt med litt sunnere snacks som ikke smaker så sunt 🙂

  3. Dette må jeg teste ut, alltid øyeblikk der søtsuget melder seg, så dette er nok et litt sunnere alternativ ja 😀 , ha en fin mandag 😀

Follow @ Instagram