· Beautiful flowers from Dnb ·

Etter en god natt med tilstrekkelig søvn på puten, kjente jeg at jeg satt litt ekstra pris på dagen da jeg våknet i dag. Jeg elsker at jeg bor et steinkast fra sjøen, spesielt når solen skinner på og fuglene synger utenfor på bryggen. Det gir rett og slett ro i sjelen! Jeg lagde meg en smoothie til frokost, og tok med meg Billy ut på en lengre morgentur. Det gjorde virkelig godt! Nå kjenner jeg at jeg lengter ordentlig etter sommer.. Da skal jeg invitere til reker og grillkvelder så det synger etter! Denne lørdagen blir rolig, og det skal bli såå deilig med en lavtempo-helg. Det gjør ekstra godt etter en travel uke ♥

// After a good night sleep I woke up feeling extra grateful this morning. I love that I live by the ocean, especially when the sun is shining and the birds are singing like today. It gives me so much peace! I made smoothie for breakfast, and took Billy with me for a long morning walk. It did good! I can’t wait for summer to arrive.. I’m so inviting friends over for barbeque and seafood nights at the balcony! This weekend I’m just gonna relax and charge my batteries.

1/2 banan
2 ss gresk yoghurt
1 håndfull skogsbær
1 ss Cocosa MCT olje
Kokosvann

Smoothie slår aldri feil på morgenkvisten når du bare er litt sulten, men føler for påfyll av energi. Jeg varierer alltid hva jeg har i etter hva jeg finner i frys og kjøleskap, men er det 2 ingredienser jeg aldri dropper, så er det MCT olje og kokosvann. Det er et must for en god smoothie! Hva er din favoritt? ♥

// Smoothie is never wrong in the morning when you’re not that hungry, but want something energizing and refreshing. I always vary my smoothies depending on what I find in the kitchen, but there’s always two ingredients I’ll never skip though. Cocosa MCT oil and coconut water! It’s a must.. ♥

 

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Woke up to sunshine

 • Susannecasandra
  Så deilig å våkne opp til sol å fuler som synger 🙂
  Ha en kjempe fin lørdag

 • Wooow what a lovely bouquet 🙂

 • Kristin
  Hei 🙂 Bruker du noen gang proteinpulver i f.eks. smoothies eller andre matretter? Eller om du drikker det «rent»? 🙂

 • Elsker kokosvann i smoothien! Ha en superfin lørdag videre flotte du

 • H
  Hvilket merke kokosvann bruker du?

 • Jeg har fått helt dilla på mango i smoothien for øyeblikket. Bruker gjerne rismelk, kokosolje og mango som base. Så har jeg spirulina og hvetegress i. Så hender det at jeg tar i noen bringebær eller 1 banan for mer mettende smoothie. Håper du har det bra, ønsker deg en god lørdagskveld! klem <3

 • Torunn
  Mmm, du har alltid så mange gode oppskrifter på lur Eirin? Takk for at du deler! Jeg har en grønn favoritt-smoothie som består av avokado, grønt eple, frossen banan, noen never spinat og vann/kokosvann/eplejuice (mixes etter hvor sulten du er ifht mengde avokado/banan), den kan anbefales?? Jeg så forresten den fine røde kjolen du la ut på snap, den har jeg vært på utkikk etter lenge, men på nettsiden har de bare str 34, lurer på om den blir litt liten for meg. Kan jeg spørre hvilken str du har i den? Ha en strålende fin helg!?

  • Hei Torunn! Naam, spørs om ikke jeg må lage meg en grønn variant i dag. Det er så forfriskende og man føler seg så mye bedre etterpå! Når det kommer til kjolen så har jeg den i 36. Klem <3

 • Susannecasandra
  Hvor er den røde kjolen fra ?(den du viste på snap )

Comments are closed.