· Last night was pretty incredible ·

Det er en første gang for alt, eller hva? For noen uker siden fikk jeg spørsmål om å holde foredrag for Dnb i forbindelse med Kvinner og Ledelse. Den første tanken som slo meg var at det var veldig stas å bli invitert, men at jeg ALDRI i verden kom til å takke ja. Jeg har ikke holdt et foredrag før! Jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det. Jeg var suupernervøs, men nervene slapp heldigvis etter noen minutter. Jeg fikk æren av å prate om mine erfaringer og refleksjoner rundt det å tro på seg selv, å gå for det målet man har satt seg. Jeg var innom alt fra blogg til boksuksess og business, og kjenner jeg blir helt varm bare av å tenke tilbake på kvelden! Tusen takk til hver og en som kom, håper dere koste dere like mye som meg. Jeg heier på dere! Etter foredraget dro jeg ut med venner for å feire. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi for noen år tilbake trodd at jeg skulle holde foredrag for 200 mennesker.. Ut av komfortsonen, JA!

// There’s a first time for everything, right? A few weeks ago I got invited to speak for Dnb regarding Women and Leadership. My first thought was ‘heeell noo’ but super cool that they invited me though! Well.. I changed my mind and DID IT! I got the honor to talk about my experience around believing in yourself and reaching for your goal. I talked about everything from blog to my bestselling book to business. Thank you so much to everyone who showed up! I would never in my wildest imagination see myself speaking public to 200 people a couple years ago.. Magic happens when you step out of your comfort zone!

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “About last night

Comments are closed.