fbpx

• • •

Som dere kanskje har fått med dere så har jeg drukket denne rosa drikken før treningsøktene mine i det siste, og jeg ser det hagler med screenshots. Derfor tenkte jeg at det kanskje ville være interessant for noen av dere å vite hva det er! Jeg drikker C4 fra Cellucor, som er verdens mest solgte pre-workout.

// As you may have noticed already on Snapchat, I’ve been drinking this pink glass of yumminess in the morning before hitting the gym. I’ve got a lot of screenshots so I guess some of you want to know what it is! It’s the most sold pre-workout in the world, and it’s called C4 from Cellucor..

❥ Explosive energy, intensive focus, incredible pump

Jeg tar ingen kosttilskudd i forbindelse med trening, og pre-workout hadde jeg i grunn lagt på hyllen for evigheter siden. Vinteren og høsten derimot var tung, og jeg slet virkelig med overskudd – det resulterte i lite trening.. Siden 2017 startet har jeg trent opp til 5-6 økter i uken, og jeg er SÅ motivert og giret! Jeg kjøpte meg en boks med C4 i New York, og jeg elsker det! Det gjør meg full i energi, motivert, fokusert og øktene er mye mer eksplosive. Jeg har sett at de selger C4 på ulike butikker som fører kosttilskudd, og dere finner den helt sikkert på nett også. HER blant annet, men med en annen smak ♥

// I usually don’t take any supplements when I workout, but in the winter and fall I had a lack of energy and felt super unmotivated. Ever since 2017 started I’ve been workout out up to 5-6 times a week and I feel amazing! I bought the C4 in New York and it really makes me more motivated and focused!

13 Responses to All about the pre-workout

Follow @ Instagram