06:23 AM Saturday, Los Angeles

D53A9116

· In love with my new pair of Nike LunarEpic Flyknits ·

Treningsgleden min den siste måneden har vært helt unik. Jeg har fått tilbake motivasjonen og inspirasjonen som har uteblitt i minst 1-2 år, skal jeg være helt ærlig. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har hatt jobb og annet mer i fokus enn meg selv, og det er det herved slutt på. Endelig kjenner jeg fra innerst inne at treningsdriven har kommet for å bli. Det er ikke lengre et ‘ork’ – jeg gleder meg til hver eneste økt! Jeg har ikke kjøpt meg nye treningssko på nesten ett år, og nå kjente jeg at jeg fortjente og ikke minst trengte et nytt par! På hotellet her i LA har de det fineste fitness center, og jeg trener der hver morgen.

// My workout motivation the last month has really been unique. I’ve gained back the motivation and inspiration that I haven’t had for at least 1-2 years if I should be totally honest. Instead of focusing on myself and my health, I’ve been all caught up with work and other things. Well, those days are over and I can really feel the spirit settled from waaay deep inside. I’m looking forward to every workout session, and a new pair of workout shoes was very needed. They have the perfect fintess center here at the hotel here in LA, and I workout every morning before I start my day. It’s the best feeling in the world!

New running shoes

· Back to the good version of ‘me’ ·

Jeg elsker LunarEpic skoene fra Nike, og jeg gikk for knit versjonen i gråmelert. Jeg synes de er klassiske og fine, samtidig som at de er helt ypperlig til både løping og styrketrening. Jeg starter alltid øktene mine med 30 minutters cardio, før jeg bryner meg på 1-2 muskelgrupper ca. 4-5 ganger i uken. Allerede etter en måned kjenner jeg at lårene er fastere, armene større, kondisen er bedre, ansiktet smalere og generelt energinivået er tredoblet. Det er motivasjon! Målet mitt med trening er hovedsakelig å opprettholde en sunn og frisk kropp som spiller på lag. De fysiske godene som følger med er en deilig bonus.

// I love the LunarEpic shoes from Nike, and I bought them in this grey melange knit. I think they’re classic and pretty, as well as they work great for both cardio and strength workouts. I always start my sessions with 30 min cardio, before I work on 1-2 muscle groups 4-5 times a week. Just after one month I can feel my tighs being more fit, my arms are bigger (in a muscle good way), my endurance is improved, my energy levels are three doubled and I can even tell my face is more defined. That’s motivating to me! My main goal is to feel great from the inside. The physical part is just a really great bonus to be honest!

D53A9143-001

.. The music I’m running to right now ♥

Sexual - Neiked
Spaceships - AREA21
No Diggity - Campsite Dream
Love On The Brain - Don Diablo Remix
Don't be so hard on yourself - Jess Glynne
Say You Won't Let Go Remix, James Arthur
Call On Me - Ryan Riback Remix
My Way - Calvin Harris
Gangster - PJ
Previous Post
Next Post

14 thoughts on “New in | Workout kicks

 • Miriam
  Hvor er tightsen fra?
  Ha en super helg videre og kos deg masse i LA (merker jeg er litt misunnelig) 🙂

 • Susannecasandra
  Disse var kjempe fine 🙂

 • Merethe
  Såååå fine sko! ? hva heter tightsen du har på deg? Er den til trening?

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor den sorte genseren fra snap er fra ?:) ser virkelig ut som du koser deg 🙂

 • Første gangen jeg har sett noen har skrevet navnet på låten først og artisten sist. Det var en ny vri 🙂
  Hvor mange km og lenge løper du hvis du løper ute? Hvorfor plaster?

  Skoene var insanely nice, btw 😉

 • ingrid
  Hvordan er de i str? Er det sko du kan gå med til hverdags også syns du? 🙂

  • Jeg kommer bare til å bruke de til trening, men man kan jo selvfølgelig det om man ønsker 🙂 Jeg gikk for 39. Bruker vanligvis 38.

 • Jenny
  Hei! Ser ut som du koser deg masse. Så gøy å høre at du har fått tilbake motivasjonen! Kunne du kanskje lagt ut noen av programmene du kjører når du trener?

 • Kathrine
  Så utrolig freshe sko! Mine trenger en oppgradering også, spesielt nå som jeg begynner å komme inn i gode treningsrutiner igjen! Har du disse i samme størrelse som du har i Zoom-skoene fra Nike? Jeg har nemlig 38 i dem, men lurer på om disse kanskje er litt mindre i størrelsen?

Comments are closed.