18:09 PM Friday, Los Angeles

D53A8657-001

D53A8618

D53A8651

D53A8624

D53A8573

D53A8559

D53A8625

D53A8520

· It’s like magic dust in the air ·

Los Angeles har en fortryllende magi over seg som alltid får meg til å senke skuldrene og slappe av. Det er noe helt spesielt med atmosfæren, luften, temperaturen og lyset som får meg til å føle meg nullstilt! Da jeg dro til LA første gang etter brudd og det hele, må jeg innrømme at jeg var på nippen til å møte veggen. Da jeg kom hjem igjen etter 10 dager derimot, da var jeg som et helt nytt menneske, med en helt ny glød, selvtillitt og energi. Det er ikke tull! Det er nok derfor jeg er så glad i LA. På selv den mest hektiske dagen klarer jeg å senke skuldrene å puste med magen. I dag kom kofferten min endelig, og i den lå laderen til MacBooken min, så nå kan jeg endelig oppdatere dere med et lite bildedryss fra vår første dag i LA. Håper alt står bra til hjemme ♥

// Los Angeles has this enchanting magic dust in the air that always makes me feel calm and relaxed no matter how hecitic the days can be. The atmposphere, air, temperature, light and not to mention the people is really amazing here. The first time I went to LA after my breakup and everything I was honestly really close to hit a wall in my life. I felt down and depressed, but after 10 days in LA I came home like a brand new person. I felt renewed with a whole new glow and confident like never before. I guess that’s one of the reasons why I love this city so much. I will never forget my first time experience! Today my suitcase eventually arrived, and I can finally update you again. You see, my MacBook charger where in the suitcase.. Hope your doing fine ♥

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “LA is simply amazing

Comments are closed.