06:39 AM Thursday, Los Angeles

D53A6479

D53A6747

D53A6659

D53A6346

D53A6737

D53A6410

D53A6704

D53A6522

Jacket: Zara
Leather pants: Zara
Sunglasses: Céline
Suede boots: Zara
Bag: Chanel

Til dere som spurte etter bilder av hele antrekket med leopardjakken (som faktisk er mørk blå, men det kommer ikke så godt frem på bildene), here it is! Jeg stylet den med skinnbukser, støvletter, og en rød veske for et lite ‘pop of colour’. Lekkert! Nå har vi endelig kommet frem til hotellet i Los Angeles, og turen har ikke akkurat gått helt smertefritt. Jeg sjekket inn på hotellet uten kofferten min som flyselskapet har rotet bort, og ble forsøkt svindlet av taxisjåføren, haha. Hjelpes, det er meg og min flaks i et nøtteskall! Fantastisk start på turen! Men som jeg sa til resepsjonisten da jeg kom, så er det ikke annet å gjøre enn å holde hodet kaldt. Det bekymrer meg dog litt at jeg må stille opp til første møte i dag, iført joggebukse-antrekket fra flyturen. Yay! Det er vel bare til å improvisere, selv om jeg kjenner at jeg er typ suuuperstresset inni meg.. Uff og huff. Må resten av turen snu til det positive! Wish me luck. Xx

// For you who asked about a closer look of the outfit with the leopard collar jacket (it looks black but it’s actually dark blue), here it is! I styled it with leather pants, suede boots and my red Chanel for a pop of colour. I love it! Now we’re finally in Los Angeles, and let’s say that it was quite a bumpy ride. The airline lost my suitcase and the taxi driver tried to fool me with the payment basically. Bah! There’s only one thing to do – stay calm. I can’t wait to go to bed now, and I’m praying for a better day tomorrow. Can’t believe I’m having my first meeting here in LA in my sweats! I don’t have anything now that my suitcase is gone.. Oh dear. Haha! Well well, the only way is up from now. Wish me luck! Hope your luck is better than mine. Have a great day sweeties. Xx

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “This look is one of my favs

Comments are closed.