D53A0934

D53A0920

D53A0926  D53A0897

D53A0935-001     D53A0921

D53A0925

Striped pants: Zara
Shoes: Kennel & Schmenger
Cardigan: Shanghai bargain
Bag & sunglasses: Céline
Basic t-shirt: H&M

· This cardigan so soft and cozy ·

I både Hong Kong, Shenzhen og Shangai var det svært tett program fra morgen til kveld, og vi hadde rundt to timer totalt med tid til shopping i løpet av hele uken. Det var vel forsåvidt en bra ting sånn økonimisk sett (haha), men jeg skulle så gjerne hatt mer tid for det var SÅ mye fint. Jeg ble helt overrasket over stylesene rundt i de forskjellige butikkene, for ikke å snakke om enkelte av kvalitetene. Jeg reiste hjem med to nye cardigans og en ny shearlingjakke i kofferten. Denne svarte var en av dem, og den er kanskje noe av det mykeste jeg har eid noensinne. Det var nokså kjølig i Shanghai de siste dagene, og da var den perfekt å slenge over antrekket mellom slagene. Men nå er det nok snakk om turen, og bare fokus på hjemme og julekooos! God søndagskveld ♥

// Good evening sweeties. Here’s one last outfit from the previous trip to China. In Hong Kong, Shenzhen and Shanghai we had a really tight schedule every day, so we only got like two hours for shopping through the whole week. I mean I guess it was a good thing economic wise so I really can’t complain (haha) but I would love to have some more time because the styles and the qualities where unbelieveable and surprisingly good. I found three pieces though, two cardigans and one shearling jacket! This black one is one of them, and it may be the softest thing I’ve ever owned. Perfect for chilly days! Xx

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Bargain from Shanghai

Comments are closed.