D53A1310

· Sunday morning Christmas bliss ·

Livingroom Christmas

Det var så godt å komme hjem i natt etter den langre reisen. Etter jeg hadde pakket ut sovnet jeg i sengen til julefilm med ♥ og Billy, og syv timer senere våknet jeg kvikk og uthvilt med sommerfugler i magen. Det høres kanskje teit ut, men når jeg har vært bortreist har jeg kanskje gledet meg mest til å få opp julepynten til julemusikk, og bake kakemennene til mormor – de små tingene.. Så ja, det skal jeg gjøre i dag, med Billy i hælene. Blir ikke bedre enn det ♥

// It was so incredible nice to finally get home after a long day of travelling last night. After I packed out my bags I fell asleep in bed next to ♥ and Billy, while we’re watching a Christmas movie. Seven hours later I woke up rested with butterflies in my stomach. I’ve been longing for this day in a while – decorating my home for Christmas, making my grandmothers Christmas cookies and listen to my favorite Holiday music.. It’s the little things that counts.

D53A1362

. . .

I morges lagde jeg til en blanding av julekrydder, og denne bruker jeg i alt fra havregrøten for å sette prikken over i’en når det kommer til julestemning, til i kaffepulveret før jeg skrur på trakteren. Det gir en helt egen og hyggelig aroma! Nå lukter det deilig av jul i hele leiligheten, og jeg deler blandingen med dere senere.. Ønsker dere en rolig og avslappende søndag, forhåpentligvis tilbragt i joggisen – jeg har ingen planer om å forlate min i hvert fall, hihi..

// This morning I made a Christmas blend of spices, and I use it in everything from my oatmeal to my morning brew. Now it smells like Christmas in my whole apartment, and it’s so cozy.. I’ll share the recipe with you soon. Wish you all a great and peaceful Sunday – hopefully spent in your pj’s like me..

Previous Post
Next Post

43 thoughts on “Søndagsmys og julekos

 • Susannecasandra
  Så fint du har det Eirin 🙂 kan tenke meg det var deilig å komme hjem 🙂 jeg skal også lage kakemenn men det blir først i morgen 🙂
  Ha en kjempe fin søndag 🙂

 • May
  hvahvahva består den blandingen av? elsker alt som smaker og dufter jul, så et lite tips slår aldri feil!

 • Frederikke
  Så utrolig fint du har fått det! Er på jakt etter spisestuebord og ditt så utrolig fint ut. Kan jeg spørre om hvor du ha kjøpt det? 🙂

 • Helene Einlien
  Skal du ikke ha noen annen pynt på treet ditt enn lysene? 🙂

 • Lisbeth
  Leiligheten din ser nydelig ut, også det fine juletreet! Håper du får en fin 2. søndag i advent, fine Eirin <3 Stor klem!

 • kristine
  Hei!
  Så koselig du har det hjemme hos deg:) Jeg lurte litt på hvor spisestolene til høyre i bildet er fra, de så så nette og fine ut. Ellers ønsker jeg deg en flott søndag videre. Klem

 • Ina
  Så utrolig koselig du har det! Kan jeg få spørre hvor det flotte marmorbordet ditt er fra? Ønsker deg en flott 2.søndag i advent.

 • Maria
  Hei Eirin! Fikk veldig julestemning bare av å lese dette, så koselig! Lurte bare på hvor bordet ditt er fra? Det er så fint 🙂

 • Tale
  Hei! Du har sikkert nevnt det tidligere, men hvor er den fine koppen fra? Ha en herlig søndag, jeg tilbringer min på lesesalen med jussbøkene 🙂

 • Matilda
  Så utrolig fine julekulene du viste på Snapchat var! Hvor har du fått tak i de? 🙂

 • Hvor har du kjøpt det hvite ‘Merry Christmas’-banneret som henger på treet ditt? 🙂

 • Sunniva
  Oppskrift på julekrydder ønskes, ja!! 😀 Pleier selv å blande kanel i kaffen når det nærmar seg desember, er helt avhengig!

 • Lars
  Fine bilder!
  Kortid får vi vite meir om din lille romanse?

 • Ma
  Welcome home:) I thought you have two dogs:) Billy and small puppy:)

 • Kristin
  Hei 🙂 kan du lage et innlegg med dine favoritt-superfoods? Og hvordan du bruker de forskjellige? 🙂

 • Marthe
  Så utrolig fint du har fått det til jul 🙂 Hvor er stolene ved spisebordet ditt fra? 🙂

 • Sanela
  Hei, hva heter filmen du la ut på snapchat i går ‘christmas movie in bed’ skrev du? 🙂

 • Rikke
  Skjønner godt at du våknet med sommerfugler i magen i dag <3 Julen er så kos!
  Kan jeg få spørre om hvilken julefilm det var du så i går? Og hvor den store snøkulen din er fra? Det du la ut på mystory 🙂

  • Hei Rikke! Absolutt 🙂 Den julefilmen hadde jeg aldri sett før, het Christmas in handcuffs.. Var helt ok! Snøkulene er fra Kremmerhuset <3

  • Rikke
   Å, takk! Jeg hadde elsket det hvis du laget et innlegg om dine favorittjulefilmer 🙂
   Er den største snøkulen med det treet inni også fra Kremmerhuset? <3

   • Det kommer <3 Den største snøkulen med tre inni er flere år gammel. Jeg fikk lov til å ta den med meg hjem fra utstillingen vi hadde i klesbutikken jeg jobbet i - den ble kun produsert for utstillingen, dessverre. Klem!

 • Kristina Larsen
  Så nydelig du har det! 🙂 jeg lurte litt på om den videoen ang spørsmålsrunden for en stund tilbake kommer snart eller om den blir utsatt litt mer Pga reisene osv? 🙂

 • Alexandra
  Hei! Så fine bilder du tar:)! Hvilket kamera bruker du for tiden? Er det Olympus Pen kameraet? Jeg er hobbyfotograf og synes det å ta bilder av mat, natur, opplevelser og omgivelser er veldig gøy! Så her kommer spørsmålet, hvilket at kameraene du har testet ville du anbefalt? Og et pluss hadde jo vært om jeg kunne filmet med det også:) Håper på svar, ha en fin kveld Eirin<3

  • Hei Alexandra! Jeg bruker Canon EOS 5D Mark 3 🙂 Dette er et minst like bra filmkamera som bildekamera. Er ekstremt fornøyd med mitt <3 Klem

 • Julie
  Alltid godt å komme hjem!
  Lurer litt på når spørsmålsvideoen kommer? 😀 <3

 • Marte
  Hei! Hvor er de nydelige gullpottene du har lagt ut på mystory fra? :):)

Comments are closed.