D53A0052

D53A4820

· How I keep my glow through the winter season ·


Nå som vinteren er her, kan huden fort føles blek og gusten som et resultat av både tørr og kald luft, samt lite sol og dagslys. En spraytan om vinteren kan fort se unaturlig ut etter min mening, men litt ekstra varm glød i ansiktet gjør bare godt. Man er oftere blekere i ansiktet enn på kroppen, da man renser og styrer på med makeup hver dag. Jeg har falt pladask for disse gylne dråpene fra Clarins som blandes inn i fuktighetskremen! Det gir huden i ansiktet og halsen et lite boost av naturlig farge og glød, og lukter nærmest ingenting (jeg er lite fan av lukten mange selvbrunere etterlater seg på huden)..

D53A0031

. . .

Mix 2-3 drops of the ‘Golden glow booster’ with your moisturizer

Sminkefrie dager er noe jeg har blitt mye flinkere til å innføre. På disse dagene føler jeg meg fresh til tross for et naturlig ansikt, nettopp fordi jeg har en naturlig glød og farge i ansiktet. Dessuten er det mye vanesak, føler jeg. På disse dagene påfører jeg kun serum og en god dose fuktighetskrem, så er både huden min og jeg mer enn happy! Ved å blande 2-3 dråper av Clarins sin ‘golden glow booster’ i fuktighetskremen, oppnår man sakte og kontrollert en naturlig varm glød i ansiktet. Den lille flasken er drøy i bruk, og koster ca. 245,-! Jeg kjøpte min på flyplassen, men Kicks vet jeg har den inne. Et lite tips ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Get the winter glow

Comments are closed.