D53A0626

D53A0639

D53A0630-001

D53A0624

D53A0638

Bag: YSL
Pink knit: Ganni
Shoes: Kennel & Schmenger
Blue jeans: H&M
Belt: Gucci

I dag har vi vært rundt omkring i Schenzhen (深圳) som er en kinesisk storby rett utenfor Hong Kong. Å komme til Kina har rett og slett vært et lite sjokk på matfronten, men åh så spennende det er med nye smaker og ikke minst retter! Jeg har aldri vært borti merkeligere mat, og det er fascinerende å se hva som er kinsesernes spesialiteter. Jeg skal ikke lyve å si at jeg savner norsk mat, men.. Haha! En ting skal i hvert fall sies, og det er at det er så mye fint for øye å se her i Kina. I dag har vi også fått sett the black swan pound, og det var en liten opplevelse i seg selv. I morgen flyr vi videre til Shanghai ♥

// Today we have been around in Schenzen (深圳), a Chinese city right outside Hong Kong. Coming to China has honestly been a shock when it comes to the food, but oh how exciting it is to try new dishes and specialties of the Chinese culture.  I have never ever tried more ‘weird’ food in my life, and I won’t lie and say that I don’t miss Norwegian food haha! But one thing’s for sure, everything in China is  so beautiful and interesting. Except for a pink lunch, we also got to see the black swan pound today which was an experience itself. Tomorrow we’re flying to Shanghai and I can’t wait! Hope you’re doing good. Xx

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “A pink lunch & black swans

Comments are closed.