annonse
D53A9046

Noe man kanskje ikke tenker så mye over . .

I dag skal jeg tipse om en nyttig liten sak som man kanskje ikke tenker så mye over i hverdagen, men som virkelig kan redde den. Gnagsår og vonde føtter er det verste, og kan ødelegge mange anledninger! Spesielt utsatt er man med et par nye sko på føttene, da dem ikke har tilpasset seg enda! Jeg tipper de fleste av oss har en lang vei å gå når det kommer til det å planlegge og ikke minste minst forebygge gnagsår. Jeg har alltid med meg Compeed i vesken når jeg er på reise (har reddet meg i Kina..) eller på fest når jeg vet skoene kan bli vonde utover kvelden. Det er rett og slett en liten og nyttig lifesaver!

D53A9055

· Slik kan du forebygge gnagsår og vonde føtter ·

Pink Ganni knit

. . .

Et lite tips! Foruten å være forberedt ved å ta med seg gnagsårplaster i vesken, kan man også forebygge ved å påføre plaster i forkant der man opplever eller eventuelt forventer gnagsår. I det nye, lekre og fine paret mitt med hæler fra Ganni fryktet jeg at jeg ville få meg et gnagsår eller to første gang jeg brukte dem, med tanke på at jeg ikke hadde ‘gått dem inn’ enda. Jeg forebygger istedenfor ved å sette på et gnagsårplaster før uhellet er ute. Helt genialt!

D53A9847

Compeed kan kjøpes hos ditt nærmeste Apotek.

D53A9061

.. Hvorfor velge Compeed?

Compeed har et bredt utvalg gnagsårplaster, både i størrelse, form og virkeområder som er tilpasset føttenes behov. Felles for dem alle er at de med hydrokolloidteknikk fungerer som et ekstra lag hud, som beskytter mot friksjon og lindrer smerte. De ulike plastrene former seg etter foten slik at de sitter godt, og er veldig diskré. Plastrene er vanntette og holder eventuelle sår fritt for smuss og bakterier! Jeg har brukt Compeed så lenge jeg kan huske, til alt fra på ferier til trening og fest! Jeg regner med mange skal på julebord i festsesongen med både hæler og nye sko, og da gjelder det å være beredt!

. . .

Compeed har også en fotkrem for tørr og sprukket hud, som inneholder en unik blanding av karbamid og melkesyre. Den er deilig å påføre rene føtter etter en lang dag på farten ♥ Fotkremen tilfører fuktighet, gjenoppbygger og fornyer sprukne hæler, og forbedrer dessuten neglenes utseende som en liten bonus!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Compeed | vær alltid beredt

 • Aline
  What? Er dette et tips? Noe nytt liksom…nei. Du har mange fine innlegg, men ikke dette synes nå jeg.

  • Kanskje ikke et tips, men en liten påminnelse som jeg har satt pris på i mange år 🙂 Men dette med å forebygge er absolutt et tips, det er ikke alle som tenker på det alltid – inkludert meg selv! Greit med en liten heads up til julebordsesongen.

 • Susannecasandra
  Enda ei gang kommer du med et bra tips 🙂 disse har jeg også altid i vesken 🙂 Kos deg masse 🙂

 • Malin
  Hvor er bootsene fra? 🙂

 • Dette var godt jeg leste! Er på tur til Mexico, og får ALLTID gnagsår når jeg er ute på reisefot. Jeg stopper innom butikken på veien å plukker det med meg. Det passer veldig godt for hud som gnisser også.. 😉

 • Kristin
  Hei 😀 Har du en skikkelig god dagkrem og nattkrem å anbefale nå til denne årstiden hvor huden har en tendens til å bli veldig tørr? 🙂

Comments are closed.