D53A0304

D53A0261

D53A0302

D53A0307

D53A0300

D53A0292

Jacket: Zara
Sweater: Zara
Pants: Mango
Shoes: Zara
Bag: Céline

· On the hunt for the perfect x-mas tree ·

Jeg kan nesten ikke tro at det er første søndag i advent i dag. Nå er det bare 4 uker igjen til jul, tenk! Beste høytiden gjennom hele året etter min mening.. Med tanke på at jeg reiser til Kina i dag, så bestemte jeg meg for at lørdagen skulle jeg ut å kjøpe meg et juletre som jeg kunne få opp, som vil vente på meg når jeg kommer hjem sent 3. desember.. Da bærer det rett hjem til julestemning! Jeg endte opp med å kjøpe et nydelig tre på nesten fire meter, for å utnytte den gode takhøyden i stuen. Det ble SÅ fint! Jeg og ♥ hoppet i julegenserene, varmet opp gløgg, satt på julemusikk og monterte treet sammen. Nå lyser det så fint i stuen – fikk nesten litt sommerfugler i magen i morges da jeg tasset ut i stuen med et halvt øye åpent. Åh, jeg gleder meg så fælt til jul nå ♥

// I can’t believe it’s the first Sunday in Advent today. It’s only 4 weeks left till Christmas, can you believe it! Damn how time flies.. It’s the best holiday through the whole year if you ask me.. Because I’m travelling to China today, I decided to buy a Christmas tree yesterday. My better half and I got it up together, dressed up in our ‘ugly’ Christmas sweaters (I think they’re cute) drinking ‘gløgg’ and listening to our favorite Christmas songs. Soo incredible cozy! Now I’m coming home to a joyful home, and I’m already looking forward to it. The tree is almost 4 meters tall and looks absolutely stunning in the livingroom ♥

Previous Post
Next Post

32 thoughts on “Christmas tree shopping

Comments are closed.