fbpx

21:40 PM Sunday, Los Angeles

D53A9388

D53A9412

D53A9373

Bag: Céline
Jeans: Zara
Sunglasses: Céline
Sweater: Zara
Boots: H&M

 

.. When you bump into Lady Gaga’s stylist (!)

På Lørdag dro Lise og jeg til Hollywood, og deretter til Beverly Hills. Det må være en av de fineste stedene jeg noen gang har vært! Nabolagene, husene, gatene og omgivelsene generelt.. Det er så strøkent, eksotisk og vakkert at jeg blir helt målløs! For ikke å snakke om menneskene. Som jeg alltid sier i USA – Norge har mye å lære. Mer åpenhet og vennlighet skal man lete lenge etter. Vi endte naturligvis opp i Rodeo Drive, den kjente shoppinggatene fra Pretty Woman. Vi gikk innom alt fra Chanel til Céline og YSL – og på siste stopp traff vi på stylisten til Lady Gaga. Så random! Han fikk meg til å prøve den villeste blå kåpen jeg noen gang har sett til en verdi av 201 000,- (!). Denne brukte hun på covershooten for Vogue. I Beverly Hills kan tyseligvis alt skje!

// On Saturday Lise and I went to Hollywood and Beverly Hills. It didn’t take long before we found ourselves in the well known street from Pretty Woman, Rodeo Drive! Beverly Hills is so beautiful, clean and amazing. The streets, neighbourhoods, houses, surroundings.. Truly magical! We stopped by everything from Chanel to Céline and YSL – and on our last stop we randomly bumped into Lady Gaga’s stylist (who by the way was the sweetest). He made me try this crazy blue coat that you saw on Snapchat, and Lady Gaga herself wore it on her Vogue shoot. So cool! But the price though.. Where talking over $23300!

. . .

And yes, I definitely got back empty handed this day haha.

19 Responses to Rodeo Drive | Beverly Hills

  1. Vi har samme lengde på håret, jeg har det vanligvis helt rett, men begynner å bli litt lei. Hvordan lager du frisyren du har på bildene? Såå fint 🙂

  2. Ååh, for noen fine bilder! Elsker håret og antrekket! Hva har du på leppene? veldig fin farge. Hilsen en som alltid er på jakt etter fine hverdagsleppestifter

  3. Fine fine du!! <3 Alt kan skje i LA tydeligvis! Sååå gøy 🙂 Forresten, måtte bare si at nå har det begynt ungkarskvinnen Australia på TvNorge! HAHA – jeg er ungkaren-nørd <3

Follow @ Instagram