12:14 PM Sunday, Los Angeles

D53A9314

D53A9323

D53A9318

D53A9312

D53A9333

D53A9343-001

D53A8794

♥ ♥ ♥

Dagene i LA går i ett bankende kjør, og det merkes! I dag er det søndag og fridag, og jeg tenker å utnytte det til det fulle. Akkurat nå ligger jeg ferdig trent og dusjet i morgenkåpen under dynen i hotellsengen, mens E! kanalen står på i bakgrunnen (min favoritt når det kommer til junk-tv i USA, haha).. Deilig følelse! Både mandag og tirsag er det booket inn møter, og i dag skal jeg kun ligge på latsiden å lade batteriene. Lise og jeg vuuurderer å dra på AMA i kveld (American Music Awards), men vi får se hva det blir til. Det hadde vært ganske spesielt å få oppleve det! Hvordan står det til hjemme? Beklager rare oppdateringstider forresten, jeg ligger 9 timer bak dere i Norge og da blir det litt sånn.. Ønsker dere en fortsatt avslappende søndag ♥

// The days here in LA is pretty hectic from morning till night. Therefore I’m really gonna enjoy this Sunday and make the best of it! I have booked meetings both Monday and Tuesday as well, so today I’m just gonna relax and watch junk-tv in bed. I woke up quite early this morning, worked out, had breakfast and took a looong shower. Now I’m laying in my robe with my favorite channel E! on the TV in the background. Haha! We’re talking Kardashians all day long.. Tonight Lise and I are considering going to the AMA (American Music Awards), but we’re not sure yet. How’s everything going with you sweeties? ♥

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Los Angeles Snapshots

 • Susannecasandra
  Åå så fine bilder 🙂 ser ut som du koser deg 🙂
  Hvor er de svarte skoene fra ?:)

  • De er fra H&M! Måtte kjøpe meg et antrekk når kofferten ble mistet, og da ble disse en redning 🙂 Liker de veldig godt, synes de er rå (og budget friendly <3)

 • Ser helt fantastisk ut i LA, vi planlegger USA tur til neste år og da er LA på listen for å si det sånn 🙂

 • Ingeborg
  Hei, jeg og fire venninner reiser til LA om 4 uker, hvor varmt er det i LA nå? Tips til hvilke klær vi bør/bør ikke ta med oss?

  • Så deilig! Nå er det helt perfekt temperatur, mellom 20 og 25 grader 🙂 Ta med langbukser og topper / t-skjorter og gensre. Kanskje en lett jakke å slenge over på kvelden! Og en kjole eller to 🙂 Jeg synes fort det blir kjølig, men det er greit å ha i tilfelle. Kooos dere <3

 • Ser helt fantastisk ut!! Absolutt et sted jeg ønsker å dra til 🙂 Håper jeg og samboeren får tatt en flott tur til USA i løpet av noen få år.. Da skal LA virkelig oppleves altså 😀 Kooos deg masse videre <3

 • Ajla
  Åh, ser helt fantastisk ut!! Kos deg kjempe masse videre! <3

 • Sandra Berge
  Hei Eirin! Jeg leser bloggen din daglig, og håper det er greit at jeg kommer med et lite ønske! Jeg ønsker meg et innlegg hvor du linker til fine strikkegensere til vinteren. Alt fra cashmere (som jeg ønsker meg SÅÅ, men er utrolig vanskelig å finne til en grei pris) til billig fra nelly! Og gjerne flere jule-innlegg fremover når du får tid! Tusen takk <3 <3 <3 <3 <3
  Lots of love fra kalde Norge<3

Comments are closed.