09:50 AM Monday, Los Angeles

D53A9595

.. Imagine having this kind of gym at home!

D53A9598-001

. . .

Jeg elsker å starte dagen med trening. Her i LA står Lise og jeg opp grytidlig hver dag, og hopper i treningsklærne før vi noe annet. Det er så deilig å kunne stå opp fra sengen, slenge på seg tøyet og bare spasere rett inn i treningsrommet! Tenk å kunne hatt det hjemme – det ville jo vært en ren drøm.

// I love starting my days with morning workouts. Here in La Lise and I wake up before sunrise everyday and hit the gym. It’s so nice being able to just get out of bed, jump into workout clothes and walk straight into the gym! Imagine having one at home in your own house.. That would be a pure dream!

D53A9581

D53A9505

Nå er frokosten inntatt og vi er klare for nok et spennende møte. Jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten leiebil her i LA, distansene er enorme! Til tross for at jeg storkoser meg her nede må jeg innrømme at det verker i hjertet etter å komme hjem til B og alt som er. Borte veldig bra, men hjemme alltid best!

// Breakfast is served and we’re ready for yet another exciting meeting for today. I don’t know what I would do without a rental car here in LA! The distances are crazy.. Even though I’m having the time of my life right now, I can’t wait to get home to B. My heart is aching after my little furry lump!

D53A9558

· Wish you a fabulous day ♥ ·

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Morning workouts are gold

 • Susannecasandra
  Så deilig , det er altid deilig å starte dagen med trening 🙂
  Skjønner godt at du vill hjem 🙂 Hehe lenge blir dere i LA?

 • Liva
  Hei Eirin! Hvilken øyenskygge bruker du for tiden? Er det fortsatt solpudder? 🙂 veldig veldig fint!

 • Så deilig!! Ser helt herlig ut i LA 🙂 En dag skal jeg ordne meg et treningsrom hjemme altså – tror det kommer til å hjelpe mye på motivasjonen, hah!! <3

 • Lilith
  Hun, what happened to your other dog, it was such a cutie? 🙂 Missing both my dogs right now, can’t wait to board the plane tomorrow 🙂

  • I wrote a post about it.. Unfortunately it did not work out with both of them together :/ Really tough decision, but it was the best for everyone.

 • Hannah
  Vurderer du å flytte til LA? 🙂

 • Celine
  Hva er det dere gjør der nede? Føler alt er så hemmelig, blir liksom ikke noe gøy å lese når alt som gjøres skal være så hemmelig hele tiden..

  • Det skjønner jeg, men det er dessverre sånn det fungerer med store prosjekter. Går man for tidlig ut med ting før dem er spikret skyter man seg selv fort i foten. Det ønsker jeg ikke!

 • Karoline
  Hei 🙂
  Kan du lage en tutorial på hvordan du redigerer bildene dine?
  Syntes du tar så utrolig fine bilder og skulle gjerne lært hvordan man redigerer de så fint 🙂

 • Marthe
  Åh, det er verdens beste start på dagen:) vil du lage et innlegg om hvilken styrkeøvelser du kjører?:)

 • Andrea
  Hei Eirin! Har ingenting med innlegget å gjøre, men i boken din er en av reglene: Aldri kjøp noe med akryl! …Og jeg lurer på hvorfor det? (har funnet verdens fineste genser som er 78% akryl).
  Hva er grunnen?

  Klem

  • Hei Andrea! Den eneste grunnen til at jeg har skrevet det er fordi jeg selv ikke er noe fan av akryl. Det er syntestisk og av dårlig kvalitet, blir stygt etter første vask og puster svært dårlig. Kjedelig å betale dyrt for en genser som ikke varer lenge! Men selvfølgelig, du må ta tipsene med en klype salt og gå etter det du foretrekker 🙂 Det er bare hva jeg mener.. Ville heller gått for kasjmir, merinoull, mohair eller alpakka som er naturlig og holder i årevis. Om genseren ikke er av mer enn 50% akryl er det bedre. Klem

  • M
   Den røde Holzweiler-genseren din er jo 60 % akryl?

   • Det stemmer 🙂 Selv om jeg prøver å styre unna acryl så godt jeg kan, så betyr ikke det at jeg ikke eier det. Det er omtrent umulig. Det handler om å være bevisst på hvordan man skal behandle plaggene deretter. Jeg hadde aldri slengt den i maskinen for å si det sånn.

 • S. Andrea
  Hei Eirin!
  Søsteren min ønsker seg boken din i julegave, så jeg lurer på, er det noen måter man kan få kjøpt den med signatur/hilsen til henne fra deg?

 • Thea
  Hei fine!
  Veldig misunnelig på skoene dine fra Nike, hvilken modell er det?

Comments are closed.