Sponset opphold
D53A8435
D53A8490

D53A8459

D53A4592

D53A8493

D53A8468

· One tired face from this morning, haha ·

Etter tre fantastiske dager i Oslo er det på tide å forlate kjære, lille Norge for store USA. Jeg har som vanlig bodd på favoritthotellet Clarion Royal Christiania, og det er alltid like vemodig å pakke kofferten å sjekke ut derfra! Tusen takk for at jeg får bo hos dere hver gang jeg er i byn ♥ I skrivende øyeblikk sitter jeg på flyplassen i London og venter på flyet til Los Angeles. Iiiih! Jeg har fått meg en frisk lunsj hos Pret A Manger, nakkeputen er på plass, og jeg gleder meg tro det eller ei til å koble helt ut på flyet før hektiske dager i Los Angeles smeller i gang. Hvem hadde noensinne trodd at jeg skulle på jobbtur dit med mitt helt eget firma? Arh, jeg er så evig takknemlig og det kribler snart over i magen. Gleder meg til å fortelle dere alt jeg har styrt på med til neste år ♥

// After three amazing days in Oslo it’s time to leave the city and head to Los Angeles for my business trip. I’ve stayed at hotel Clarion Royal Christiania in Oslo like I usually do, and it’s always sad to leave! Thank’s for always taking care of me when I’m in the city ♥ in this very moment I’m actually writing to you from London, waiting for my plane to Los Angeles. I can’t wait to get there, but I’ll admit that I’m also looking forward to the long flight. My stomach is full by the Pret A Manger lunch, I bought myself a in-flight sleeping pillow, and I’m basically ready to just relax for 8 hours before a super busy week in LA. Xx

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “On my way to Los Angeles

 • Frida
  Du skriver så fint! Kan du gi meg ditt beste tips for god selvtillit? Jeg har fulgt bloggen din lenge og du stråler av selvtillit på en helt annen måte enn før. Jeg skulle ønske jeg klarte det samme.

  • Takk Frida <3 For meg handler selvtillit om å ha troen på meg selv. Jeg tror grunnen til at jeg har blitt tryggere på meg selv er mye fordi jeg er ekstremt trygg i jobben min, det jeg gjør, og ikke minst det jeg brenner for. Ha troen på deg selv, og følg drømmene DINE!

 • Susannecasandra
  Du er så heldig som får reise så mye 🙂
  Gleder meg kjempe masse til å få høre hva du har holdt på med 🙂
  Kan jeg spør hvor skinnjakka er fra ?:)

 • God tur til LA 🙂 Blir spennende å høre hva du skal gjøre der 😉

 • Susanne
  Hvor er skinnjakken fra? 🙂

 • Vårild
  Hei! Du er så heldig(det er selvfølgelig fortjent). Min drøm er at jeg kan designe min egen leilighet og møbler, det er virkelig helt utrolig at du har gjort det! Kan jeg spørre hvilken hjelp du fikk og hvordan du fikk bestilt det? Også det med firmaet… er det noe vi får vite om snart for nå oser jeg over av glede 🙂
  Ha en super tur til LA, håper du får en fin og spennende tur!
  – Klem, Vårild

  • Hei Vårild! Jeg kontaktet et snekkerfirma som lagde akkurat det jeg ønsket. Det er ikke mange som utnytter seg av disse mulighetene, det burde man absolutt! Tusen takk for det 🙂 Klem

 • Maren
  Ååå hvor er den kule skinnjakka fra??? love it!!!?

 • Herlighet, jeg misunner deg! Kos deg masse masse i USA! Gleder meg så til å høre mer om planene dine!! Fan #1!!
  Håper flyturen gikk bra, klem <3

 • Maren
  Fant ut hvor jakka var fra=)
  Men hvilken str har du i din? Syns din såg mye kulere ut oversize =)
  Det at du har så kul stil,men ikke bare dyre merkeklær men en god mix gjør at det er så inspirerende å følge deg=)

  mvh fast leser

 • Ida
  Åh, Eirin, jeg er gleder meg virkelig med det! Tenk, ditt eget firma, utrolig stas!! 🙂 Er veldig glad i bloggen din, og det er som sagt fordi du er så inspirerende og ekte <3 Kos deg i LA!!

 • Masse lykke til i LA, du er fantastisk!! <3

 • Celine
  har du link til jakken?

 • Emilie
  Hei, jeg har ca lik lengde på håret som deg, men det er så flatt! Synes ditt er utrolig fint, hvordan får du så fint volum i det? 🙂

 • Erna
  Link til jakken?

 • Eli
  Hvorfor betaler du ikke hotellopphold selv egentlig ? 🙂

  • … Fordi det blir fort dyrt når jeg er i Oslo så ofte. Så hvorfor ikke gjøre hotellsamarbeid? 🙂 Jeg får gratis opphold, hotellet får gratis markedsføring, lesere får god hotellanbefaling. Vinn – vinn – vinn.

Comments are closed.