fbpx
annonse

D53A8137

En rolig morgenstund i deilige omgivelser på Son Spa ved Oslofjorden.

D53A8044

I går ankom vi Son Spa som ligger en 40 minutters kjøretur fra Oslo, ved Oslofjorden. Det er i andlending kickoff med Stylista, og som vi har kost oss! Her har vi hatt alt fra spa og treningsmuligheter til møte og workshop med hele gjengen – bloggere og ansatte. I går kveld ble det stor fellesmiddag, men både Cath og jeg gikk og la oss relativt tidlig. Deilig å våkne opp uthvilt på denne fine plassen! I dag bærer det tilbake til byen, hvor jeg blir før avreise til LA.

D53A7898

· En smakfull og lettvint frokostfavoritt ·

Friggs riskaker

...

D53A7941

.. Jeg hadde med meg en pakke maiskaker med havsalt og chiafrø fra Friggs i vesken som alle kastet seg over da vi ankom hotellet i går mens vi ventet på at rommene skulle bli klare. Det er SÅ godt, både alene og med pålegg! Jeg vet ikke om dere husker dette innlegget jeg delte med maiskakene i august, men i hvert fall så ble dette lagt merke til av Friggs som deretter ville gjøre et samarbeid, og det må jeg innrømme var litt ekstra stas. Det blir ikke bedre enn det!

D53A8134

D53A7853

I august delte jeg bilder av maiskakene toppet med smør, avokado og egg. Dette er en av mine favorittkombinasjoner når det kommer til pålegg! Men for å være helt ærlig så passer alt av pålegg til maiskakene. I dag ble det hvitost, skinke, agurk og spirer for eksempel.. Enkelt og smakfullt! Denne varianten er noe tynnere og mer crispy enn de tradisjonelle, med en lettsaltet ettersmak. Fungerer som et godt alternativ til knekkebrød så vel som til snacks på farten.. Mmm! Friggs sine riskaker er 100% naturlig med et høyt innhold av fiber og er fri for gluten. Kan kjøpes hos din nærmeste dagligvarebutikk!

D53A8043

.. Ønsker dere en fiiin tirsdag ♥

22 Responses to Inspirasjon til frokosten

  1. Hvor er den nydelige genseren du har på deg fra? 🙂 håper du koser deg i hovedstaden å ha en flott dag videre!

  2. Disse er Såå gode 🙂 å antrekke ditt er også kjempe fint 🙂 håper du/ dere har kost dere masse i Oslo 🙂
    Reiser du til LA i dag eller i morgen ?

  3. Hvor er den genseren fra!? Må være den fineste jeg har sett denne sesongen! :-O Nesten like fin som du <3

Follow @ Instagram