D53A6998w-001

Inspirasjon på frokostfronten takker en vel aldri nei til. Det er lett å sette seg fast i samme, gamle ‘frokostspor’ over tid. Jeg gjør det selv, ofte, til tross for at jeg elsker å prøve ut nye ting! Jeg er en sucker for chiafrø, og da jeg fikk øye på disse riskakene i butikkhyllen bare måtte jeg kjøpe. Spennende saker!

// Breakfast inspiration is something I never take for granted! It’s easy to fall into a pattern and eat the same thing over and over again until you get bored. I do it all the time myself, even though I love to try out new things! We all know that I’m a sucker for chia seeds, so when I found these chia rice cakes…

D53A7004-002

.. Boil some eggs!

D53A6853

.. Vel, la oss si at jeg herved har fått helt dilla på dem! Jeg er glad i egg på morgenen, og best synes jeg chiafrø-riskakene er når de er toppet med akkurat det. Helst en mellomting mellom bløt- og hardkokt. Hva var det man kalte det igjen? Godt er det i hvert fall! Hvordan liker du dine egg?

// Well, let’s say that I’m hooked! I love eggs in the morning, and that’s exactly what I like to put on these chia rice cakes. I prefer my eggs somewhere in between soft- and hard boiled. What is it called again? How do you prefer yours? Anyway, that’s like the perfect topping to me. Yums!

D53A6949 (1)-001

Om du føler for å ta frokosten fra premium til deluxe, så kan du legge på et par skiver avocado først.

// If you feel like taking the breakfast from premium to deluxe, add some slices of avocado to it as a base.

D53A6989 (1)-001

Bon appétit!

Noe som er avgjørende for smaken sin skyld er å drysse over litt Gastromat. Verdens beste krydder til egg spør du meg! Og forresten, har du akkurat gjennomført en svett treningsøkt så er også dette måltidet perfekt som ‘etter-trening-mat’. Sunt, næringsrikt, mettende og selvfølgelig veldig godt..

// Adding the spice called ‘Gastromat’ to the dish is crucial. It’s my favorite seasoning for eggs! And by the way, this meal also works great for after workouts. It’s healthy, nutritious, filling and of course really tasty… Hope you love it as much as I do! And hey, if you have any recipes for me.. Bring it!

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “Frokost på 1-2-3

  • mm, det ser deilig ut! spiste riskaker med avocado til frokost jeg og <3 tror det heter smilende egg når de er midt mellom bløte og hardkokte!

  • Margrete
    Denne gleder jeg meg til å prøve ut! Takk for tipset 😀

  • Susannecasandra
    Dette så kjempe godt ut, disse skal jeg prøve 🙂 elsker når egget er bløtt kokt 🙂

  • Henriette
    Hvordan smaker de riskakene?

  • Malin
    Så kjempedeilig ut! Smilende egg, mener jeg det omtales som ? Hvor har du forresten fått tak i riskakene?

  • Hanna
    Hei, fine Eirín! Det så super godt ut! Elsker å få ny inspirasjon på matfronten. Ikke at det har noe med dette innlegget å gjøre, men kan jeg spørre deg hvor putene i sofaen din hjemme er fra, samt det stripete/mønstrete pleddet ditt? Jeg digger spesielt den stripete og paljett-puten!

    • Hei Hanna! De er fra Kid og Bohus 🙂 Den med gullpaljetter er fra Kremmerhuset. Teppet er også fra Bohus og det var på salg nylig så jeg. Er du heldig er det det enda <3

    • Hanna
      Herlig! Tusen takk for svar 🙂

  • helene
    De har jeg lett etter lenge, etter at jeg spiste dem i Danmark i sommer! Hvilken dagligvarebutikk kjøpte du de i? 🙂

  • Maria
    Det ser nydelig ut, dette må jeg prøve! Elsker både egg og avokado. 🙂 Hvor er den fine potteskjuleren i gull fra? 🙂

  • Eileen
    Hvilken yogamatte har du? er det bra å bruke i varmen, eller sklir du på den?:) takk for svar!

    • Hei Eileen! Jeg har en fra Casall, og en fra H&M. Varierer litt 🙂 På Bikram Yoga må man ha håndkle på matten slik at man ikke sklir!

  • Julie
    Åh, NAM! Dette må jeg prøve! Hvilken butikk fant du de i?
    Tror det heter smilende egg, om ikke det var noe annet, haha 🙂
    Ha en fin tirsdagskveld vakre du <3

  • Celine
    Oi spennende! 😀 Tviler de har det på Kiwibutikken her hvor jeg handler da.. Er det smilende egg du mener? For er vel de det kalles når de er verken bløte eller harde, tror jeg? Haha 😀

  • Hei! Hvor har du kjøpt disse?

  • Carly
    Spiser ikke egg, vil helst ikke ha ekskrementer fra en miserabel høne til frokost.
    Hadde vært kult om du hadde prøvd noen veganske oppskrifter, så sparer du miljøet og hønene mye 🙂

    • Maria
      Hehe, egg er ikke avføring (ekskrementer). Men for å utvide horisonten litt – vi kunne vel alle trenge noen veganske oppskrifter i hverdagen. 😉

  • Caroline N
    Hvor har du kjøpt disse riskakene? Rema1000 eller hvilken butikk? 🙂 Og hvor står de, blant melet? Hilsen hun som må ha alt inn med teskje, hihi

  • Eva
    Hei. Kan du prøve å ta klarere bilder og knipse bilde nærmere den gjenstanden du tar av ? Blir så smått. Ikke ta kommentaren ille opp.

  • Astrid
    Hei, er ikke dette litt lite næring og energi til frokost? 🙂

Comments are closed.