
Inspirasjon på frokostfronten takker en vel aldri nei til. Det er lett å sette seg fast i samme, gamle ‘frokostspor’ over tid. Jeg gjør det selv, ofte, til tross for at jeg elsker å prøve ut nye ting! Jeg er en sucker for chiafrø, og da jeg fikk øye på disse riskakene i butikkhyllen bare måtte jeg kjøpe. Spennende saker!
// Breakfast inspiration is something I never take for granted! It’s easy to fall into a pattern and eat the same thing over and over again until you get bored. I do it all the time myself, even though I love to try out new things! We all know that I’m a sucker for chia seeds, so when I found these chia rice cakes…

.. Boil some eggs!

.. Vel, la oss si at jeg herved har fått helt dilla på dem! Jeg er glad i egg på morgenen, og best synes jeg chiafrø-riskakene er når de er toppet med akkurat det. Helst en mellomting mellom bløt- og hardkokt. Hva var det man kalte det igjen? Godt er det i hvert fall! Hvordan liker du dine egg?
// Well, let’s say that I’m hooked! I love eggs in the morning, and that’s exactly what I like to put on these chia rice cakes. I prefer my eggs somewhere in between soft- and hard boiled. What is it called again? How do you prefer yours? Anyway, that’s like the perfect topping to me. Yums!

Om du føler for å ta frokosten fra premium til deluxe, så kan du legge på et par skiver avocado først.
// If you feel like taking the breakfast from premium to deluxe, add some slices of avocado to it as a base.

Bon appétit!
Noe som er avgjørende for smaken sin skyld er å drysse over litt Gastromat. Verdens beste krydder til egg spør du meg! Og forresten, har du akkurat gjennomført en svett treningsøkt så er også dette måltidet perfekt som ‘etter-trening-mat’. Sunt, næringsrikt, mettende og selvfølgelig veldig godt..
// Adding the spice called ‘Gastromat’ to the dish is crucial. It’s my favorite seasoning for eggs! And by the way, this meal also works great for after workouts. It’s healthy, nutritious, filling and of course really tasty… Hope you love it as much as I do! And hey, if you have any recipes for me.. Bring it!
Tror det heter smilende egg, om ikke det var noe annet, haha 🙂
Ha en fin tirsdagskveld vakre du <3
Hadde vært kult om du hadde prøvd noen veganske oppskrifter, så sparer du miljøet og hønene mye 🙂