D53A4041

D53A4125

D53A4118

D53A4144

❄ ❄ ❄

· Cozy knit & classy heels ·

På lørdag dro jeg til byen med mormor og morfar i Stavanger, og der fant jeg to skatter til garderoben hos Rolfsen. Jeg la ut et bilde av meg selv i prøverommet med genseren på snapchat, og med haglende kommentarer om hvor den var fra, samt nærmere 100 (!!) screenshots skjønte jeg at jeg hadde gjort et godt kjøp. Strikken er aldeles nydelig, og jeg GLEDER meg til å pakke meg inn i den mot vinter og juletider! Den stylet med et par dressbukser og disse hælene er det perfekte antrekket til julebesøk også. Gleder meg til å vise det ordentlig på! Når det kommer til meg og hæler er det en evig kamp. Jeg er ikke kvinnen som bruker masse penger på sko, men det lønner seg nok garantert å investere i et par av god kvalitet. Svarte hæler er evige klassikere, og disse fra Acne satt som et skudd på foten med en perfekt mellomting av høy og lav hæl. Gleder meg til å trippe rundt i dem på kommende julebesøk og julebord! Det er helt utrolig hvor mye bedre holdning og (faktisk) selvtilitt man får av å komme seg litt opp i høyden med et par høye sko.. ♥

// Last Saturday I went for a stroll in the city with my grandparents as mentioned before, and I promised to show you what I bought. I posted a photo of myself on Snapchat with the sweater on and I got tons of comments wondering where it was from, and over 100 (!!) screenshots. Then I knew right away that it was a great buy haha! I love this knit, and the color is amazing. I can’t wait to wear it for the holidays and snuggle up in it. Combining it with a pair of suit pants and these heels makes the perfect outfit for Christmas parties and visits as well! I’m not that kind of girl who spend a lot of money on shoes, especially not heels. They’re killing my feet! But this pair from Acne on the other hand actually feels great on, and I hope it will stay that way. Happy Monday sweeties!

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “I’m ready for Christmas

Comments are closed.