img_3272.jpg

img_3271.jpg

· I went even shorter today.. And I love it! ·

For litt siden klippet jeg av meg lokkene, og i dag klippet jeg meg enda kortere. Jeg elsker langt hår og synes det er så vakkert, men jeg føler meg freshere med en kortere frisyre. Det er lettere å frisere, volumet holder seg bedre, og faktisk synes jeg det gjør en siste finish når det kommer til både antrekk og looks. Jeg er ikke så veldig flink til å style håret mitt når det er langt, men når det er kort har jeg mange flere muligheter føler jeg! Og det er ikke til å stikke under stol at det er mye lettere og mindre tidskrevende.. Hva synes dere? Kommer forresten ikke over denne genseren. Den er fra Holzweiler ♥

// A few weeks ago I decided to let my long locks of hair go in the hairdressers chair. I loved it, and today I decided to go even shorter! Oh ohh.. But yes, I absolutely love it! I think long hair is beautiful and I love it, but for myself I prefer shorter right now. It’s easier to style, looks better when it comes to looks and outfits, and it takes a lot less time in the morning.. What do you think? And by the way can’t get over this knit.. For you who asked, it’s from Holzweiler!

img_3267.jpg

img_3268.jpg

Denne søte koppen fant jeg hos Kremmerhuset her forleden! Så søt til årstiden vi er i nå..
// I got this cozy mug from Kremmerhuset here the other day! So cute for the winter season..

img_3269.jpg

Previous Post
Next Post

57 thoughts on “Chop chop hair is off

 • Lossan
  Såå fint Eirin! ♥

 • Stine
  Du ble fantastisk flott på håret! Hvordan striper du det? Har du fargekode på fargen du bruker? Den er så mild og fin.

 • S
  Skulle såå ønske at jeg hadde råd til den genseren. Den et helt nydelig, -får en god følelse i hele meg av å se den på deg. Heldig (flink er vel mer riktig ord) er du – og veldig nydelig.

 • Oh it looks amazing! Actually I did the same yesterday and I absolutely love it♥

 • Helene
  Dette kledde du SÅ bra! Du ser virkelig helt nydelig ut<3 og genseren var helt perfekt. Håper du får en super kveld!

 • Sofie
  Du er nydelig Eirin! Stå på med det du gjør! ?

 • Synne
  Misunnelig på håret ditt altså! Hvordan går det med Brooklyn? Lenge siden vi har sett noe til han 🙂 stå på videre, elsker bloggen din <3

 • Johanne
  Oj…det kledde du kjempe fint. Alltid deilig å få fikset på håret. Er lite spørsmål. Kan du lage et innlegg om hva slags musikk du hører på når du trener….? Takk og ha en strålende tirsdag. Klem

 • Susannecasandra
  Du var kjempe fin med kort hår 🙂 å gleder meg til min sån genser:)

 • Susannecasandra
  Åssen vinter sko bruker du i vinter ?:)
  Åssen bukse bruker du til denne ?:)

  • Jeg bruker jeans til denne, både mørk og blå. Eller dressbukser, skinnbukser 🙂 Alt går til den! Hehe.. Jeg bruker litt forskjellig, alt fra varme boots til støvletter!

 • Det ble utrolig fint! Du kler kort hår kjempegodt 🙂 Jeg klippet meg akkurat en hel del kortere selv, og nå frister det bare mer og mer å klippe meg skulderkort. Det er jo så stilrent og fint <3

 • Såå fint det ble! Og helt nydelig genser <3 Trives best med kort hår selv, det gjør som du sier så mye for helheten i et antrekk. Klippet meg omtrent samme lengden i sommer, men så er det plutselig langt igjen.. Nei, nå fikk jeg lyst til å klippe meg igjen!

 • Alisa
  Litt mama aktigt hehe 😀 altså litt eldre enn hva du er, men fint til deg!

 • karen
  Hallo Eirin <3 jeg ser at du skriver at du har begynt å bruke Label. M Diamond Dust Shampoo. Så da lurer jeg på hva som er spesielt med denne, hva denne skal hjelpe for 🙂 ? klem

 • Så nydelig det ble! Elsker forresten den nye strikkegenseren din <3

 • Sååå fin! Og har nå lagt min elsk på den genseren nå, takket være deg 🙂
  Men jeg har et spørsmål.. Jeg følger deg på snapchat (fantastisk forresten), men har du brooklyn enda? Ser nesten bare bilder og videoer av lille Billy!

  • Takk Sofie <3 Den er nydelig 🙂 Som jeg har skrevet i kommentarfeltet et par ganger så har vi dessverre ikke Brooklyn lengre. Han og Billy krasjet veldig og det ble enormt mye aggresjon, noe som begynte å prege personligheten til valpen. I samråd med terapaut og oppdretter besluttet vi å handle raskt og omplassere Brooklyn til et eldre par som ønsket han mer enn noe annet, og som kunne gi han 100% oppmerksomhet. Det har vært jævlig for å si det mildt og det har vært enormt mange tårer, men han har det bedre enn noen gang nå..
 • Sunniva
  Så nydelig genser og hår! Kledde deg kjempegodt 🙂
  Har du ikke valpen lenger?

 • Susannecasandra
  Åssen jakke hadde du på deg på snap ?:)

 • Anniken
  Nydelig genser og nydelig hår! Kjøpte samme kopp i dag, så fin! 🙂

 • Yvonne
  Så fin du ble på håret! Nå lurer jeg på å klippe meg kortere på neste frisørtime, hehe, og jeg som hadde bestemt meg for å la det gro… descisions, decisions! Haha. Genseren var forresten også utrolig nydelig!

 • Therese
  Utrolig flott på håret 🙂

  Hvilken størrelse har du i genseren?

 • Anne
  Du ser smashing ut! Veldig elegant med kortre frisyre synes jeg, i tillegg til at det ser mye friskere ut<3
  Stor klem!

 • MH
  How do you edit pictures? I really like it :))

 • Karen
  Så fin du ble!:) når skal du svare på spørrerunden?

 • Helene
  Hei skjønne Eirín, så fin du ble på håret!
  Alt kler den smukke! Klem og fin kveld til deg

 • Marie D.
  Fineste Eirin! Aldeles nydelig genser, men dessverre litt i dyreste laget. Hvordan har du stylet håret ditt på disse bildene? kjempefint! bruker du krølltang/rettetang? i såfall, hvilken?:-)

 • Tina
  Så fint! Du må filme deg selv eller ha et steg-for-steg innlegg om hvordan du krøller det slikt når det er så kort! Har ca. samme lengde selv, men synes det er innmari vanskelig å krølle når det er så kort …

 • Julie Storlien
  Dette kledde du utrolig godt!! Kan du lage et innlegg eller en video der du viser hvordan du styler det korte håret? 🙂

  Klem

 • Ååå, så fint det var! Den lengden kledde du virkelig altså <3 Er selv i tankeprosessen over å klippe meg litt kortere, rett og slett for å prøve noe nytt, og gjerne noe litt enklere.. hah! Ha en superfin onsdag, vakre <3

 • Maren
  Åå så nydelig du er! Både håret og genseren 😀

 • Anna
  Hei Eirin!
  Jeg er veldig glad i bloggen din og synes du er en flott jente.
  Men av og til går jeg rundt å lurer på hvordan det er å være deg. Har så mange spørsmål rundt dette å være en blogger. Føles ikke det litt meningsløst av og til, å leve av å blogge?
  Jeg er fullstendig klar over at å drive en av Norges mest leste blogger er ekstremt arbeidskrevende og tidkrevende. Det er mer innholdet jeg tenker på. Det å skrive om mote, interiør, sminke, julepynt, mat, hverdagslivet osv. Andre jenter på din alder er vel godt igang med en utdanning og bidrar til samfunnet på en eller annen måte. Hvordan tenker du at du bidrar til samfunnet? Blir ikke du noen gang nyskjerrig på all den uoppdagede kunnskapen som er der ute? Får ikke du lyst til å lære deg noe mer enn å ta fine bilder og kjøpe klær?
  Jeg vet du er et forbilde for mange unge jenter, og veldig mange gir deg gode tilbakemeldinger og sier at du er en stor inspirasjon, og det er du også. Mange sier også at å lese bloggen din er som et mentalt fristed hvor de kan leve seg inn i en drømmeverden og glemme alt annet. Hva tenker du om det?
  Bloggen din er jo et veldig glansbilde av hverdagen – du viser sjelden de dagene hvor man får se litt hverdagskaos og rot. Hvordan tror du dette påvirker unge jenter? Synes du selv at du er et godt forbilde?
  Jeg tenker at det å bli eksponert for så mye «perfeksjon» hver eneste dag, ikke er sunt. Du er utrolig pen, du er slank og godt trent, du har masse dyre og fine klær, sminken din er alltid «on point», håret ditt er alltid velstelt og frokostbordet ditt ser ut som en caféreklame. Dette er standarder som er helt umulig å leve opp til. Ikke alle er født med sølvskje i munnen.
  Statistikk viser at etter at sosiale media og blogging fikk fotfeste, eksploderte også etterspørselen etter antidepressiva og andre legemidler for psykiske plager. Spesielt blant unge jenter. Tallene for spiseforstyrrelser har aldri vært høyere.
  Psykologer og sosiologer har tydelig og klart sagt at dette har en klar sammenheng med hva unge jenter eksponeres for på nettet.
  Nå er jo du en av de «fornuftige» bloggerne, som ikke opererer hver eneste kroppsdel, og som ikke har et stort kroppsfokus på bloggen din heller, men tror du ikke at unge jenter bør ha forbilder som har større ambisjoner enn å blogge resten av livet? Jeg mener at unge jenter bør ha forbilder som tør å være annerledes, som er samfunnsengasjerte, har sterke meninger, tør å stå opp for seg selv, høye ambisjoner, og som har andre, litt mer meningsfulle interesser ved siden av klær og sminke. Vi trenger rett og slett litt mer variasjon av de forbildene det fins for unge jenter idag.
  Jeg sier ikke at alt dette er din feil, og jeg gir deg heller ikke ansvaret for alt presset som eksisterer idag, jeg bare lurer på hva slags tanker du gjør deg rundt dette. Hadde blitt veldig glad for et svar, for jeg er veldig nyskjerrig. 🙂

  • Hei! Kort fortalt så finner jeg hverdagen og livet mitt alt annet enn meningsløst. Jeg har lært ekstremt mye, er svært businessoritentert og ikke minst selvstendig med mange kort og planer i ermet for fremtiden min. Jeg er så mye mer enn en blogger, og for å være 22 år må jeg si at jeg er stolt over hvor langt jeg har kommet på alle mulige plan. Her sitter jeg i Los Angeles alene, på jobbreise med mitt 2. nyoppstartede firma liksom..! Livet mitt er så mye mer enn bloggen, og dere vet i grunn veldig lite om meg. Hverdagen min handler kun en brøkdel om ‘fine klær og det overfladiske’. Ja, bloggen min er fri fra negativitet – nettopp fordi jeg holder den profesjoell. Jeg ønsker ikke å skrive en dagbok – jeg tenker på fremtiden min. Det betyr ikke at jeg ikke er samfunnsengasjert eller ikke har meninger selv om jeg ikke deler dem på bloggen? Deler du dine på nett? Og hva er vel mer meningsfylt enn nettopp det å SKAPE sin egen arbeidsplass, SKAPE jobber, ikke minst støtte staten med halve inntekten min.. Det kaller jeg å bidra med noe fornuftig 🙂 Spør du meg er ambisjonene mine mer enn høye nok, og faktisk må jeg si at jeg selv synes er et veldig godt forbilde som står på, enten du eller andre synes det eller ei. Det bryr jeg meg rett og slett katta! Jeg er her jeg er i dag nettopp fordi jeg har funnet motivasjon i folk med den instillingen. Ja til flere unge som våger å gønne på til tross for at janteloven, trangsyntheten og pekefingrene regjerer mer enn noensinne! Jeg har kommet ekstremt langt og har en veldig lovende fremtid som jeg har skapt helt på egenhånd. I mine øyne kan det ikke bli kulere eller mer ambisiøst enn det!

 • Ams
  Hei Eirin! Du er så nydelig på håret. Er det noen hårprodukter du gjerne vil anbefale for å få, og bevare, volum når man har så kort lengde på håret? 🙂

Comments are closed.