Bringing out them winter bootsBringing out them winter bootsBringing out them winter boots

· Couldn’t get more Norwegian than this ·

Da jeg var yngre husker jeg at jeg fikk mitt første par med Caterpillar (adlink) og det var så stas! De var svarte og et nummer for store men det gjorde i grunn ikke meg noe så lenge jeg kunne ha på meg et par med tjukke raggsokker i dem. For to år siden kjøpte jeg meg et nytt par i brun og jeg synes enda de er helt rå. Jeg har for det meste bare brukt dem i forbindelse med hytteturer til fjells med snø opp til knærne, men i vinter har jeg bestemt meg for at jeg skal bringe de tilbake på moten. Jeg elsker kontrasten de gir et antrekk, og ikke minst følelsen av deilig høst og vinter. Dette er bare en liten sneak peek – resten av antrekket kommer veldig snart. Nå er jeg klar for å starte dagen, og første gjøremål er å ta et dypdykk i regnskap og hauger med kvitteringer – deretter blir det jobb bak skjermen før jeg setter kurs mot kickboksingen for å svette og hive litt etter pusten. YEY!

Bringing out them winter boots

/ I remember when I got my first pair of Caterpillar (adlink) I was so proud! They were black and a number too big but it didn’t stop me from wearing them as long as I could have a pair of thick socks in them. Two years ago I bought myself a new pair in beige and I still think they’re absolutely awesome! I have for the most of the time only used them on the mountains with snow up to my knees, but this winter I have decided that I’m going to bring them back to fashion. I love the contrast they give an outfit, not to mention the feeling of autumn and winter. The rest of the look is coming very soon. Now I’m ready to start the day, and the first thing on today’s agenda is to take a deep dive in the accounting and piles of receipts – then work a little bit more behind the screen before I’m heading to today’s kickboxing session. As always, I’m really excited to kick some ass! Haha..
Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Bringing out them winter boots

 • Mille
  ELSKER disse skoene, men de er jo helt forjævlige å ha på seg. Hører de blir bedre etterhvert, men kjenner at jeg ikke helt orker den «innkjøringen». Hva er din erfaring med dette?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mille! Jeg har jo hatt mine i over to sesonger, synes de er digg å gå med. Mulig litt stive i begynnelsen.. Bare invester i noen gode såler 🙂

 • Boxeren
  Heisann!
  Jeg lurte bare på om du kunne dele noen erfaringer med kickboksing-treningen? Jeg har hatt veldig lyst til å prøve det selv lenge, men er redd for at jeg skal melde meg på et senter med mye høyere ambisjonsnivå enn det jeg ser for meg. Hvor mye utstyr må man selv investere i? Hvor mye veiledning får man, og hvor store ambisjoner kreves det? Hvordan er nivået på de som deltar? Alltids gøy å høre fra noen som faktisk driver med det 🙂 Ha en ellers finfin dag!

 • Henriette
  Disse er jo tilbake på «moten», ser flere kjente toppbloggere i Sverige med disse. SÅ kule 🙂 Og du fortjener skryt for bloggingen din for tiden – veldig inspirerende! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Det har jeg ikke fått med meg! Så kult 🙂 Det digger jeg! Tusen takk, Henriette! Klem

 • De var helt rå!

 • Mercia
  Hei, jeg som alltid gleder meg til Eirin&Cath-episodene, lurer på om det ikke skulle ha kommet en episode på søndag? Om jeg ikke husker helt feil skulle dere legge ut en episode hver søndag? Digger forresten bloggen din, klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mercia! Som vi skrev i første episode så blir det ikke noe fast, bare når vi har tid og lyst 🙂 Kommer en om ikke så lenge. Gøy å høre at du liker den! Klem <3

 • de er så fine! har veldig lyst til å investere i slike denne vinteren jeg også. Både praktiske og kule! <3

 • Å, dei har eg sikla etter ei stund – eg syns dei er «styggfine» som eg kaller det..
  Har kjempelyst på dei sjølv!! Perfekt til vinteren i Norge 🙂

 • Anonym
  Hei, koselige Eirin! Lurte på hvordan du lager den treningsplanen OG hvordan du har fått tak i den «Healthy Living»-plakat-arket? Håper på svar! (Fikk ikke svar, disse to spørsmålene skulle egentlig gå under innlegget «Slik blir treningsuken min» (noe sånt).

  Klem!

Comments are closed.