BeFunky Collage-001

.. Sundays are for refueling and inspiration
hunting for the brand new week.. ☁

sunyay-001

...

Happy Sunday morning, sweeties

.. Håper dere har sovet godt og at helgen har vært bra! Jeg er enda hos besteforeldrene mine, og utnyttet like så godt lørdagen til å ta meg fri og nyte tiden med dem mens jeg endelig er her. Vi var blant annet i Sandnes som vi alltid gjør på lørdager, tok en tur til Stavanger sentrum, gikk på bakeri, kikket i butikker.. Da kvelden kom dro vi hjem, spiste brødskiver (smaker alltid best her ♥) og hoppet i godteskålen til skal vi danse iført joggebukse, strikkegenser og tøfler. Denne helgen har kun handlet om KOS og kvalitetstid! Gleder meg forresten til å vise dere godbitene som ble med meg hjem fra byturen.. En liten svipptur innom oldefar med blomster og farsdagsgave ble det også på lørdagen (det er neste helg). Såå koselig! I ettermiddag står hjemreise for tur, men jeg slapper likevel av og nyter søndagens timer. Jeg sitter for øyeblikket under det mykeste pleddet til mormor med morgenens første kaffekopp, og jakter på inspirasjon på en av mine favorittsider, weheartit. Søndager er for å lade batterier og hente inspirasjon til den nye uken i mine øyne, så utnytt den godt!

// .. Hope you slept good and that the weekend has treated you right! I’m still at my grandparents house, and I might as well took my Saturday off from work to enjoy every single minute with them. We had so much fun you can’t even imagine! We went to Sandnes and our favorite bakery like we always do on Saturdays. Then we went to Stavanger, strolled around, did some shopping and just enjoyed the day to it’s fullest. On our way home we stopped by my great grandfather with flowers and a present for fathers day (it’s next weekend). It was so nice to see him again! Then we spent the Saturday night at home in our pjs with candy and the Norwegian version of dancing with the stars. The perfect night in if you ask me! Today I’m heading back home to Bergen again ♥ ..

yaaaas-001

· For more inspiration, check out
my weheartit account ·

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Sunday inspiration board

 • Susannecasandra
  Høres ut som du har hatt en kjempe fin helg hos mormora og morfaren din ! 🙂
  Gleder meg til å se hva du har shoppa 🙂
  Ha en kjempe fin søndag 🙂 jeg skal ha familie selskap i dag 🙂

 • Just what I needed this morning! Ha en fin søndag, søta, og god tur hjem <3

 • Var det MacBook Pro 13″ eller MacBook Pro 15″ du bruker til daglig? Bare lurte 😉
  Ha en fin søndag 🙂

 • Ida
  Hei:-) Håper du har hatt en deilig helg hos besteforeldrene dine! Den rød genseren du la ut på snap i går er helt nydelig – hvor er den fra?

 • Josefin M
  Underbar inspo board! x
  http://josefinmolander.com

 • Josefin M
  Underbar inspo board! x
  http://josefinmolander.com

 • Kaia
  Så herlig <3 Kos deg masse resten av søndagen!
  Hvor er den nydelige røde genseren på snap i går fra?

 • Sophie
  Hei! Du er så innmari flink til å lage sånne collager!! Hvilket program bruker du?

  Jeg virkelig elsker bloggen din Eirin, stå på!<3

 • Så herlig – en perfekt helg <3 Besteforeldre er virkelig noe for seg selv. Det er ikke mange andre plasser jeg koser meg like mye som hos mormor og morfar <3 Nyt søndagen fine du. god tur hjem. Stor klem!

 • Sophie
  Kan jeg spørre hvor den røde genseren som du hadde på snapchat er fra?:) Veldig fin!!

 • Emilie
  Hvor lager du slike kollasjer? Er det på pixlr.com? Elsker dem 😀

Comments are closed.