
♥ ♥ ♥
Scones er superraske å lage fordi de ikke inneholder gjær, og trenger derfor ikke å heve på noe annet enn bakepulveret som er tilsatt. Det går med andre ord fort å slenge sammen en røre! Før du vet ordet av det har du varme og ferske scones på bordet. Mmm! På bakeriet rett rundt hjørnet fra kontoret kjøper jeg av og til med meg en scones til kaffen som jeg nyter i pausen mellom slagene, og det er noe av det beste jeg vet. Scones er godt alene som det er, eller med syltetøy og krem. Jeg prøvde meg på en variant uten tilsatt sukker rett før helgen, og de ble rett og slett overraskende gode! Her er oppskriften.
// Scones are super quick to bake because they don’t contain yeast and therefore they don’t need to raise. It’s something everyone can like, and they taste just as good alone as with cream and jam. The bakery right across the street from my office make the best scones, and some days I like to buy one for my regular coffee. It’s like my kind of every day (ok not every day but often) luxury! I made homemade scones with sweetener instead of sugar the other day.

· This is how you do ↓ ·
1. Forhåndsvarm ovnen til 180 grader.
2. Legg rosinene i bløt for rundt 15 minutter og fjern overflødig vann
3. Bland sammen smør, sukrin gold, sitronsaft og skallet fra en halv sitron.
Deretter tilsetter du valnøtter, rosiner og kefir. Du kan endre/fjerne nøtter og tørket frukt.
4. Strø mel utover bordplaten og rull deigen ut i en ca. 3-4 cm tykk firkant som du deler i fire.
5. Del deretter de fire firkantene på nytt i fire firkanter, til du sitter igjen med 16 biter. Pensle med melk.
6. Stek sconesen i ovnen til de får en fin og gyllen farge, i ca. 25-30 minutter. Steketid varierer fra ovn til ovn.
2. Let the raisins soak in water for about 15 minutes. Squeeze out water.
3. Mix together butter, sweetener, lemon juice and zest. Then add nuts, raisins and kefir.
4. Add a good amount of flour to the baking table and roll out the dough to a 3-4 cm thick square.
5. Slice the big square into four squares. Then you do the same again so you’ll end up with 16 pieces.
6. Brush on some milk and bake the scones for about 25-30 minutes in the middle of the oven. Serve right away!

Scones er best rett ut fra ovnen, og perfekt bakst til uanmeldt besøk om du vil lage noe raskt!
// Scones tastes best straight from the oven, and it’s quick to make when you get unexpected guest.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Stavanger, kofferten er pakket ut, og jeg har hoppet i joggisen. Nå er jeg klar for å nyte resten av søndagen og finne roen hjemme før uken smeller i gang igjen i morgen. Deilig! Planen var egentlig å dra på trening så fort jeg kom hjem, men f* it. Det ble heller takeaway pizza og sjokolade under dynen med siste episode av Skam. Trening og sunne rutiner får bli utsatt til i morgen, hihii.. Noen dager er det rett og slett det beste!
// I just got home from Stavanger, my suitcase has been emptied and my sweatpants is ON. Now I’m ready to relax the rest of the Sunday before Monday kicks in again tomorrow. To be honest I was planning on working out tonight but f* it. It ended up with takeaway pizza and chocolate instead haha.. Oupsi ♥

– Vårild
Jeg bare elsker stilen din. Så må rett og slett stille deg dette stil spørsmålet 😀 Klem Maria!!
Klem!