D53A61851

· Ready for a weekend with my grandparents ·

I dag gjennomfører jeg et av målene mine for november, nemlig å besøke mine kjære besteforeldre. Det blir mye reising fremover, men likevel er det ingenting som er viktigere enn å sette av tid til familien oppi det hele. I det siste har jeg tenkt ekstra mye på dette med hvor heldig jeg er som faktisk har både mormor og morfar, og det er så viktig for meg å bruke tid med dem. De betyr rett og slett alt og enda litt til for meg! Jeg gleder meg til å pakke kofferten, sette meg på flyet og senke skuldrene i tre dager hos dem, før en hektisk vinter smeller i gang for fullt. Riktig god helg skjønne dere. Lad batteriene nå ♥

// Today I’m following through with one of my little goals for November. I’m heading to Stavanger to spend the weekend with my lovely grandparents! Lately I’ve been thinking a lot about how lucky I am to still have them in my life. They’re young, healthy and active and I feel so blessed. They mean everything to me! I can’t wait to pack my suitcase, enter the plane and just relax for three days. It’s the perfect little break before a hectic winter. Enjoy the weekend!

D53A5916

Previous Post
Next Post

44 thoughts on “Spending the weekend away

 • silje
  jeg klarte tilfeldigvis å hoppe over «men likevel er det ingenting», og leste derfor «det blir mye reising fremover, som er viktigere enn å sette av tid til familien»! hørtes så lite ut som deg at jeg måtte lese på nytt, og fant jo raskt ut at det var en grunn til at det hørtes lite ut som deg ;-P kos deg hos besteforeldrene dine!

 • Malin
  Du er en stoooor inspirasjon!! Jeg er kjempe dårlig til å kommentere innlegg, men leser hvert eneste og syns du virker som en fantastisk god og skjønn jente! Og du ser smashing ut til enhver tid <3 Kos deg masse i Stavanger fine :*

 • Kos deg masse i helga! Det er alltid så hyggelig å besøke besteforeldre <3

 • Anne
  Så koselig, viktig å ha litt kvalitetstid med de man er glad i?
  Kom forresten over en interiørskatt i Stavanger i dag på vei hjem fra jobb. Hos Iben interiør tror jeg den het. Kjørte nesten av veien da jeg så det fine vinduet deres! Butikken var såååå skjønn og man fikk et skikkelig koselig inntrykk. Jeg ble møtt av julepynt, en herlig vanilje/kanel duft av lysene som brant og en hyggelig betjening. De hadde også silkeblomster som var veldig naturtro. Jeg har lenge lett etter sånne kunstige eucalyptus planter, for ekte holder dessverre ikke så lenge. Dersom du skal innom Stavanger, så anbefaler jeg varmt å ta en titt innom butikken. Der skal ihvertfall jeg tilbake☝
  Kos deg masse i helgen, stor klem til deg ?

  • Anne, tusen takk for tipset ditt! Dessverre stengte de 14 i dag, så jeg rakk ikke å titte innom. Men hadde så lyst etter tipset ditt :O Får lagre det til neste gang jeg er her. Stor klem <3

 • Susannecasandra
  Kos deg kjempe masse hos mormor og farfaren din 🙂

 • Susannecasandra
  Morfaren din *

 • Oda M
  God tur og god helg! Jeg skal selv til Bergen i helgen, så bare si i fra om du har noen Bergentips å dele? ☺️ Hvordan går det egentlig med den nye valpen din? Du viser den ikke så mye på bloggen om dagen? Kanskje du kan skrive et innlegg om han?

  Klem

 • Vårild
  Åh! Så utrolig koselig det høres ut! Håper du får slappet av masse og virkelig kost deg!
  – klem Vårild

 • Sunniva
  ææ sykt fint antrekk! Hvor er kåpevesten(?) og skjorten fra? 😀

 • Bell
  Fin du er…:) god helg hos besteforeldrene dine:) ..og moro at du valgte å «røpe» et av dine nye prosjekter i forrige innlegg! Gleder meg masse, masse til å se og høre 😀 …og kjøpe :p hihi

 • Anonym
  Hvor er den grønne skjorten(?) fra?<3

 • Marie
  Hvor er kofferten din fra? Superstilig! Kos deg masse på besøk <3

 • Nora
  Hei!
  Jeg syntes du har en flott blogg.
  Jeg lurte bare på om du leste noen blogger, av de som blogger i New York. Jeg elsker byen selv, og har foreldre som bor der. Har prøvd å finne en fin blogg, men syntes det er vanskelig å » google» seg til det. Har du noen tips? 🙂

 • Thea
  Denne vesten er så nydelig! Hver gang du har den på deg, angrer meg for at jeg ikke kjøpte den når jeg hadde sjansen ?

 • Frida
  hei den siste bakgrunnen du har laget var veldig fin, men den blir veldig uklar. Vet du hva jeg kan gjøre så den ikke blir det? Skjer det med deg også?

  • Så merkelig, den ble ikke engang uklar på imacen min som har en myye større skjerm enn macbooken hvor jeg orginalt lagde den. Trykk gjerne på åpne bilde i ny fane – lagre. Pass på at den lagres som jpg fil 🙂

 • Håper du koser deg masse 🙂
  God helg!

 • Benedicte
  Åå elsker stilen din!! Hvor var den røde genseren du la ut på snapchat fra? Eeeelsk nå som julen er rett rundt hjørnet

 • Emma
  Hvor er den røde genseren fra snapchat fra? 🙂

 • Kristine
  Jeg måå få klørne i den røde flettestrikken du viste på snap! Hvor har du fått tak i den?
  Håper du koser deg masse i Stavanger <3

 • Melissa
  Eiriiin! <3 hvor er den fantastiske rød cable knit genseren du har på Snapchat fra? Dødslekker ? Klemmer!

 • Lise
  Hover er den nydelige røde genseren på snap fra?

 • Thea
  Bare å nyte det! plutselig snur det, sitter selv på sykehuset med en bestefar som akkurat har våknet fra koma, så rart når han ikke var syk eller dårlig i det hele tatt og plutselig snudde det, en uke i koma.. satser på ting går bra 🙂
  klem Thea

 • Mina
  Hvor er den nydelige røde genseren på snap fra?

 • Susannecasandra
  Kjøpte du den røde genseren som du viste på snap ? Å hvor er den fra ?:)

Comments are closed.